Setari Cookie-uri

Topul vedetelor inutile

V-ati intrebat vreodata ce anume este atat de special la vedete? Este mai degraba o intrebare retorica, sunt convinsa ca v-ati pus aceasta intrebare. Dar ati gasit si raspunsul? Pentru ca, daca pentru anumite celebritati, este evident ce anume le-a propulsat in topul preferintelor publicului, care sunt calitatile pentru care milioane de oameni din intrega lume le adora, le admira si incearca sa fie ca ele, succesul altor "vedete" este inca un mister pe care cel putin mintea mea nu resuseste sa-l patrunda. Ce anume ii trebuie unui om pentru a deveni vedeta?

Mai exista si categoria femeilor care devin celebre in urma unor relatii amoroase cu fotbalisti. Nu o sa amintesc aici intreaga suita de logodnice, sotii, amante ale acestor staruri de televiziune. Pentru ca sunt si ei staruri, si numai pe teren, ci si in magazine, prin baruri si de cele mai multe ori in propriul dormitor. O sa dau numai un exemplu: Rebecca Loos. Cum cine este Rebecca Loos? Este femeia care i-a distrus sau i-a salvat, nu stim exact, mariajul lui David Beckham. Probabil ca i l-a distrus numai atat cat sa devina si ea faimoasa. Apoi David s-a intors frumos la Victoria iar Rebecca si-a asumat public meritul pentru consolidarea relatiei dintre fostul ei amant si sotia acestuia. Unde este talent exista si vointa de a-l exercita!

Dar despre mioriticii Columbeni ce parere aveti? Adevarul este ca nu pot sa inteleg ce a realizat Irinel pentru a se putea numi vedeta. Are si el talentul de a descoperi vedete, asta recunosc. Doar el este cel care le-a descoperit pe Ana Lesko si pe sotia lui, Monica. Pentru ca Monica Columbeanu este foarte talentata si are un nume care ii sprijina faima. Am vrut sa spun ca numele Columbeanu are totusi rezonanta. A produs acel reality-show care le-a crescut amandurora notorietatea, este si model, este si mamica, recunoaste intr-o geanta potentialul unei palarii, adica are simt estetic. Si au avut si ei o caseta porno, dar din pacate destul de neconvingatoare. Nu-i nimic, nu toti reusesc din prima incercare.

Un articol de Nadina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.