Setari Cookie-uri

Topul vedetelor inutile

V-ati intrebat vreodata ce anume este atat de special la vedete? Este mai degraba o intrebare retorica, sunt convinsa ca v-ati pus aceasta intrebare. Dar ati gasit si raspunsul? Pentru ca, daca pentru anumite celebritati, este evident ce anume le-a propulsat in topul preferintelor publicului, care sunt calitatile pentru care milioane de oameni din intrega lume le adora, le admira si incearca sa fie ca ele, succesul altor "vedete" este inca un mister pe care cel putin mintea mea nu resuseste sa-l patrunda. Ce anume ii trebuie unui om pentru a deveni vedeta?

Totusi ea a reusit sa promoveze si alte talente, precum sexoasa Kim Kardashian, o alta buna prietena de-a lui Paris. Dar Kim are si ea fundul, pardon, meritul ei. S-a facut remarcata datorita formelor ei impresionant de generoase, care efectiv nu aveau cum sa ramana in umbra, nu exista umbra suficient de mare pentru a-i ascunde formele. Dar a ramas intiparita definitiv in amintirea colectiva (in special cea masculina), datorita unei casete porno in care evident ca era surprinsa in diferite ipostaze alaturi de fostul ei partener. Spun evident pentru ca nu ne putem astepta decat la diversitate si cunostinte profunde din partea unei vedete ca ea.

Kelly Osbourne este si ea faimosa pentru ca tatal ei este faimos, pentru ca se droga, pentru ca a renuntat la droguri pana data viitoare, a mai si slabit, a imbatranit prematur, a fost refuzata de Playboy, mai si canta, a aparut in reality-show-ul "The Osbournes”... O suita de calitati impresionante si rar intalnite. Si sunt convinsa ca mi-au mai scapat inca multe, dar nu vreau sa va conving numai pentru ca eu o apreciez.

O categorie aparte este categoria celor care au devenit faimosi prin asociere cu Britney Spears. Se pare ca Britney are ochiul format si intuieste imediat potentialul imens care se ascunde in unii oameni. Ce ne-am fi facut noi daca Britney nu i-ar fi cunoscut pe Kevin Federline sau pe Adnan Ghalib? Evident ca lumea artistilor ar fi fost lipsita de stralucirea si geniul acestor staruri. Poate ca Britney ar trebui sa-si deschida o fabrica de vedete. Si cum lumea acestor vedete este mica, mica, mica, evident ca ele se tot intersecteaza. Paris a fost prietena si cu Britney. S-au facut praf impreuna de nenumarate ori pana cand s-au facut praf una pe cealalta, in presa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.