Setari Cookie-uri

Topul vedetelor inutile

V-ati intrebat vreodata ce anume este atat de special la vedete? Este mai degraba o intrebare retorica, sunt convinsa ca v-ati pus aceasta intrebare. Dar ati gasit si raspunsul? Pentru ca, daca pentru anumite celebritati, este evident ce anume le-a propulsat in topul preferintelor publicului, care sunt calitatile pentru care milioane de oameni din intrega lume le adora, le admira si incearca sa fie ca ele, succesul altor "vedete" este inca un mister pe care cel putin mintea mea nu resuseste sa-l patrunda. Ce anume ii trebuie unui om pentru a deveni vedeta?

Dupa despartirea lui Kevin de Britney, acesta a gasit de cuviinta sa iasa sa se distreze cu fosta ei buna prietena, Paris. Ca un fel de reuniune a fostilor pentru consolare reciproca. Acesta este probabil talentul lui Kevin. Adnan Ghalib este un artist fotograf cu un talent impresionant in a surprinde vedete in posturi jenante. Dar acum este iubitul lui Britney. Se mai si cearta uneori, apoi ea ii cumpara o masina sau are o cadere psihica. Iti trebuie talent si pentru a te juca cu mintea omului, si spuneti sincer, nu-i invidiati, macar asa putin, calitatile care nu numai ca l-au facut faimos dar i-au adus si un Mercedes Benz si probabil multe alte cadouri costisitoare.

Si Jamie Lynn Spears, surioara mai mica a lui Britney, ii datoreaza acesteia celebritatea. Insa pe langa faptul ca ea e sora lui Brit, a reusit ceva si pe cont propriu: a rams insarcinata la 16 ani! Si pe langa asta a jucat si in cateva seriale pentru televiziune. Si este abia la inceput de drum.

Foto: Wikipedia.org

Am ajuns si la surorile Irimia, cunoscute mult mai bine drept The Checky Girls. Au avut si un mega hit “The Cheeky Song (Touch My Bum)”, pe care sincer, nu cred ca nu l-ati auzit macar odata. Si desi este greu de uitat, astfel de capodopere reusind destul de rar sa fie mediatizate atat de putenic (oare? asa vi se pare), am sa va ofer placerea de a le revedea pe simpaticele fete si poate imi spune si mie cineva cum au ajuns ele faimoase. Nu de alta, dar se stie ca romanii sunt ghinionisti si rareori le este recunoscut talentul pe plan international. Astfel ele au completat lista romanilor care au reusit sa se faca remarcati si in strainatate, lista in care ii mai intalnim pe Mircea Eliade, Emil Cioran, Henri Coanda, Victor Babes, Nadia Comaneci, Gica Hagi sau Nicolae Ceausescu.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.