Setari Cookie-uri

Intalniri aranjate in lumea vedetelor

S-a tot discutat saptamana aceasta despre intalnirile aranjate. Ca sigur da, si chiar a mers, dar totusi nu stiu, si de ce nu, doar daca sunt convinsa si numai daca ma iubeste chiar dinainte sa ma stie… Totusi acest gen de intalniri au devenit, se pare, una dintre cele mai populare variante pentru persoanele care s-au saturat sa-si lase singure biletele pe frigider sau sa puna a doua portie pe masa, numai pentru a avea apoi motive sa se planga de dimensiunile pe care le-au capatat anumite parti anatomice. Facem si noi haz de necaz, dar recunosc implicatiile cat se poate de serioase ale acestei teme. Acum cativa ani un studiu anticipa ca pana in anul 2020, 40% din oameni vor locui singuri, mai exact nu vor avea un partener stabil. Optimist de felul meu, mi-am propus sa nu cedez in fata unor preziceri atat de sumbre. Si am sa acord o sansa si intalnirilor aranjate, nu atat in interes propriu, ci privite intr-un context general ca modalitati viabile pentru a gasi un partener.

S-a tot discutat despre intalnirile aranjate. Sigur da, si chiar a mers, totusi nu stiu, si de ce nu, doar daca sunt convinsa si numai daca ma iubeste chiar dinainte sa ma stie... Acest gen de intalniri a devenit, se pare, una dintre cele mai populare variante pentru persoanele care s-au saturat sa-si lase singure biletele pe frigider sau sa puna a doua portie pe masa, numai pentru a avea apoi motive sa se planga de dimensiunile pe care le-au capatat anumite parti anatomice.
Facem si noi haz de necaz, dar recunosc implicatiile cat se poate de serioase ale acestei teme. Acum cativa ani un studiu anticipa ca pana in anul 2020, 40% dintre oameni vor locui singuri, mai exact nu vor avea un partener stabil. Optimist de felul meu, mi-am propus sa nu cedez in fata unor preziceri atat de sumbre. Si am sa acord o sansa si intalnirilor aranjate, nu atat in interes propriu, ci privite intr-un context general ca modalitati viabile pentru a gasi un partener.

Iar faptul ca pana si vedetele recurg la aceasta metoda nu face decat sa imi ofere - inca odata - confirmarea flerului meu in abordarea corecta a unor fenomene de masa. Si cum sunt si ei oameni ca si noi, intalnim pareri contradictorii chiar si in randul hollywoodienilor. Unele vedete sunt total impotriva intalnirilor aranjate, altele au incercat fara prea mult success, si exista si acel procent de norocosi, care chiar si-au gasit sufletul pereche apeland la ajutorul altor persoane.

Desi unele publicatii de prestigiu afirmau ca situatia starurilor este mult mai delicata atunci cand nu au alaturi pe cineva, asta si din cauza presiunii paparazzilor, a fanilor, a lipsei de intimitate, timp sau optiuni, si in general a contextului in care traiesc , personal consider ca singuratatea este la fel de grea, indiferent ca esti sau nu vedeta.

Unele vedete au fost atat de dezamagite de relatiile anterioare si probabil si-au pierdut increderea in capacitatea lor de a-si alege partenerul, incat au inceput sa apeleze intr-un numar tot mai mare la serviciile unor petitoare. Este vorba despre agentii specializate, mai concret despre afaceri extrem de profitabile pentru acesti Cupidoni, care sunt in cautare de parteneri potriviti pentru celebritatile care isi permit sa plateasca risipa de sageti ale iubirii. Un lucru imbucurator este acela ca sagetile sunt indreptate catre populatia muritorilor de rand, intrucat clientii se pare ca sunt satui de relatiile cu oameni creati dupa criterii comune cu cele care au stat la baza zamislirii lor. Mai trist este ca nu cred ca raza de actiune a sagetilor include si tara care a descoperit abia de 19 ani toalele Versace si D&G, cumparate la reduceri de la tarabele din Obor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.