Setari Cookie-uri

Intalniri aranjate in lumea vedetelor

S-a tot discutat saptamana aceasta despre intalnirile aranjate. Ca sigur da, si chiar a mers, dar totusi nu stiu, si de ce nu, doar daca sunt convinsa si numai daca ma iubeste chiar dinainte sa ma stie… Totusi acest gen de intalniri au devenit, se pare, una dintre cele mai populare variante pentru persoanele care s-au saturat sa-si lase singure biletele pe frigider sau sa puna a doua portie pe masa, numai pentru a avea apoi motive sa se planga de dimensiunile pe care le-au capatat anumite parti anatomice. Facem si noi haz de necaz, dar recunosc implicatiile cat se poate de serioase ale acestei teme. Acum cativa ani un studiu anticipa ca pana in anul 2020, 40% din oameni vor locui singuri, mai exact nu vor avea un partener stabil. Optimist de felul meu, mi-am propus sa nu cedez in fata unor preziceri atat de sumbre. Si am sa acord o sansa si intalnirilor aranjate, nu atat in interes propriu, ci privite intr-un context general ca modalitati viabile pentru a gasi un partener.


Foto: Wikipedia

Jake s-a intalnit in trecut si cu Kirsten Dunst, insa nu-i de mirare ca s-au despartit. Se pare ca nici macar pe subiectul intalnirilor aranjate cei doi nu impartasesc aceeasi viziune. Kirsten Dunst declara intr-un interviu ca dupa parerea ei, intalnirile aranjate reprezinta cel mai stanjenitor lucru posibil, nelasand nicio portita deschisa dupa ce a declarat ferm: “Nu as merge niciodata la o intalnire aranjata!”. O vorba inteleapta spune insa: Niciodata sa nu spui niciodata... Probabil ca nici Jennifer Aniston nu s-ar fi vazut acum cativa ani, cand era fericita la bratul puternic al lui Brad, intr-o astfel de situatie.

Foto: Wikipedia

Si daca optiunea lui Kirsten poate fi considerata o naivitate a tineretii, mai greu de inteles este atitudinea lui Ellen Barkin, care in ciuda celor doua divorturi si a celor 53 de ani, refuza la randul ei ajutorul din partea prietenilor. Ea declara intr-un interviu din 2007 pentru US Magazine ca incercarile prietenilor de a-i stabili intalniri oarbe nu ii fac placere si ii displace chiar si ideea de a cina alaturi de o persoana necunoscuta. Ea isi explica optiunea astfel: “La o asemenea intalnire te gandesti: De ce ma aflu aici? Si daca ne simtim atat de bine impreuna, de ce suntem inca la masa? De ce nu mergem acasa? Vreau sa spun, nu este aceasta cea mai importanta intrebare? Sa vedem mai intai daca suntem compatibili sexual si apoi vom lua si cina.”. Acum parca mai inteleg ceva. Iata o femeie care si-a stabilit corect prioritatile, are o judecata sanatoasa (ca si apetitul, pot sa presupun) si care cu siguranta a mai castigat un fan.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.