Setari Cookie-uri

Intalniri aranjate in lumea vedetelor

S-a tot discutat saptamana aceasta despre intalnirile aranjate. Ca sigur da, si chiar a mers, dar totusi nu stiu, si de ce nu, doar daca sunt convinsa si numai daca ma iubeste chiar dinainte sa ma stie… Totusi acest gen de intalniri au devenit, se pare, una dintre cele mai populare variante pentru persoanele care s-au saturat sa-si lase singure biletele pe frigider sau sa puna a doua portie pe masa, numai pentru a avea apoi motive sa se planga de dimensiunile pe care le-au capatat anumite parti anatomice. Facem si noi haz de necaz, dar recunosc implicatiile cat se poate de serioase ale acestei teme. Acum cativa ani un studiu anticipa ca pana in anul 2020, 40% din oameni vor locui singuri, mai exact nu vor avea un partener stabil. Optimist de felul meu, mi-am propus sa nu cedez in fata unor preziceri atat de sumbre. Si am sa acord o sansa si intalnirilor aranjate, nu atat in interes propriu, ci privite intr-un context general ca modalitati viabile pentru a gasi un partener.

Un alt cuplu celebru creat datorita generozitatii prietenilor care au cedat sau care au scapat, este cel format din Printul Harry, unul din pretendentii la tronul Marii Britanii, insa abia al treilea pe lista, si Chelsy Davy. Cei doi s-au intalnit in anul 2004 datorita unui prieten comun. Traiasca prietenii si noi pe langa ei!

Si pentru satisfactia personala, si sper si a voastra, am sa inchei articolul cu femeia care ne-a incalzit mie si multor altor barbati, noptile singuratice si imaginatia: Marilyn Monroe. Aceasta l-a intalnit pe sotul cu numarul doi, starul baseball-ului din acea vreme Joe DiMaggio, datorita agentului ei de presa, David March. El le-a aranjat o intalnire celor doi, care s-a consumat intr-un restaurant italienesc din New York. Francois-Xavier Gauroy, in cartea care prezinta unele dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din istorie, “Cupluri Celebre- Cele mai frumoase 50 de povesti de dragoste”, spune ca prima lor intalnire nu prevestea nimic bun: “cuvintele nu vor sa iasa, banalitati ridicule se inlantuie”.

Joe o vazuse pe frumoasa blonda intr-o reclama in care ea aparea in tinuta de baseball si o gasise, evident, senzationala. Numai ca femeia nu stia nimic despre baseball si desi a incercat sa manifeste interes fata de acest domeniu in timpul cinei, se pare ca in privat nu reusea foarte bine sa mimeze... interesul. In scurt timp devenise evident ca nu asistase niciodata la un meci de baseball si ca nici macar nu avea aceasta dorinta. Totusi esecul acestei prime intalniri s-a concretizat, surprinzator, intr-o casatorie. Scurta, ce-i drept, de numai 247 de zile. Dar cine mai sta sa numere zilele cand are alaturi o femeie senzationala ca Marilyn? Drept dovada, cei doi au ramas buni prieteni pentru toata viata, iar DiMaggio, timp de douazeci de ani i-a pus de trei ori pe saptamana cate 12 trandafiri la mormant.

Un articol de Dan Mihai

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.