Setari Cookie-uri

Intalniri aranjate in lumea vedetelor

S-a tot discutat saptamana aceasta despre intalnirile aranjate. Ca sigur da, si chiar a mers, dar totusi nu stiu, si de ce nu, doar daca sunt convinsa si numai daca ma iubeste chiar dinainte sa ma stie… Totusi acest gen de intalniri au devenit, se pare, una dintre cele mai populare variante pentru persoanele care s-au saturat sa-si lase singure biletele pe frigider sau sa puna a doua portie pe masa, numai pentru a avea apoi motive sa se planga de dimensiunile pe care le-au capatat anumite parti anatomice. Facem si noi haz de necaz, dar recunosc implicatiile cat se poate de serioase ale acestei teme. Acum cativa ani un studiu anticipa ca pana in anul 2020, 40% din oameni vor locui singuri, mai exact nu vor avea un partener stabil. Optimist de felul meu, mi-am propus sa nu cedez in fata unor preziceri atat de sumbre. Si am sa acord o sansa si intalnirilor aranjate, nu atat in interes propriu, ci privite intr-un context general ca modalitati viabile pentru a gasi un partener.

Exista petitoare celebre, care semneaza clauze de confidentialitate in favoarea clientilor care apeleaza la serviciile lor. Nume precum Samantha Daniels sau Barbie Adler au rezonanta in cetatea filmului. Conform New York Times, pe listele acestora se afla vedete foarte bine cotate, printre care aminteau generic: doua obisnuite ale tabloidelor, o vedeta feminina de prima clasa, un actor din vechea generatie si un actor intr-un rol principal dintr-un serial original HBO. Se pare ca vedetele feminine isi doresc un barbat realizat, cu o pozitie sociala solida, dragut si iubitor, cu care sa aiba copii. Tocmai am avut senzatia ca am citit un basm din cartile colorate pe care le tin baietii ca suport pentru revista Playboy, in cazul in care mama s-ar gandi sa-i aduca o prajitura ingerasului suprasolicitat. Barbatii celebri, in schimb, sunt mai putin pretentiosi, chiar deloc as putea spune: ei vor o femeie care sa nu fie diva. Desi acum pretentiile de diva par a fi inscrise in codul genetic al multor reprezentante al sexului frumos.

Jennifer Aniston, dupa ce a trait o reala drama in urma despartirii de Brad Pitt, nereusind sa-si aline inca ranile, a decis ca anul 2008 este dedicat iubirii. Se pare ca ea a apelat chiar la serviciile unor specialisti, iar eforturile ei sunt sustinute si de prieteni apropiati. Chiar Samantha Daniels declara anul trecut ca un client de-al ei, un afacerist de success, a intrebat daca se poate sa ii aranjeze o intalnire cu Jennifer, in cazul in care aceasta s-ar muta in New York. Recent, Toby Maguire si sotia acestuia i-au aranjat lui Jennifer o intalnire cu fostul prieten al lui Nicky Hilton, Kevin Connolly. Locul in care s-au intalnit este unul cat se poate de exotic: oraselul Cabo San Lucas din Mexic, unde intamplator se aflau amandoi in vacanta.
Foto: Hollywood Multiplex
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.