Setari Cookie-uri

Vizionarsimul si al treilea ochi

Ni se intampla adeseori sa fim incercati de anumite sentimente de neliniste, de teama inexplicabila ca ceva rau se va intampla, sau dimpotriva de o bucurie imensa la gandul ca ne asteapta ceva deosebit de placut, desi nimic real nu pare a sustine o astfel de convingere. Asa s-a nascut si ideea de clarviziune, un concept foarte vechi, ca si preocuparile oamenilor simpli sau conducatori de popoare, de a afla ce le rezerva viitorul. Din antichitate, oameni deosebiti, mai inteligenti, sau poate pur si simplu mai sireti, si-au creat o meserie din a cauta raspunsuri la intrebarea: “Maine ce va fi?”. Ce presupune insa cu adevarat acest dar al clarviziunii?

Si in Taoism glanda pineala dobandeste un rol major, deoarece acumuleaza fortele externe si le combina cu Forta Originara, interna, dar si cu energia sexuala, formand astfel “Corpul Nemuritor”. Acesta este cel care paraseste corpul fizic inainte de moarte.

Vizionarii sunt deci capabili sa capteze radiatiile invizibile, care nu pot fi percepute de ochii normali. Fiinta umana si toate obiectele poarta in jurul lor o istorie sub forma unei radiatii invizibile ochiului, insa perceptibila unei persoane cu capacitati extrasenzoriale. Aceste radiatii capteaza, sub forma de imagini, rezultatele cele mai importante ale gandurilor noastre (incluziv cele neexprimate) si ale actiunilor. Ele sunt cunoscute sub denumirea de aura.

Exista cate o aura pentru fiecare parte a spiritului omenesc: aura corpului fizic, aura corpului astral si aura corpului spiritual. Aura corpului fizic este destul de restransa si accesibila. Aura astrala se ascunde dincolo de lumea si perceptia noastra imediata, iar cea spirituala se ascunde si mai profund in spatele acesteia. Datorita acestor radiatii inconstiente ale celor trei parti ale fiintei umane se pot explica multe fenomene aparent ciudate, precum simpatiile si antipatiile spontane, intuitia, previziunile, acele ciudate certitudini ale mortii iminente, semnalate de atatea ori in istorie, si poate chiar dragostea la prima vedere sau atractia irezistibila dintre doi oameni.

Clarviziunea se poate exprima si datorita unui condensator magnetic special al planului astral, care este cunoscut sub denumirea de oglinda. Aceste oglinzi permit initiatilor sa vada trecutul, prezentul si viitorul. Si desi in trecut s-au folosit chiar oglinzi materiale in scopuri profetice, vorbim aici despre un alt fel de oglinzi, proprii fiecarui om si situate in frunte. Aceste oglinzi se deschid si pot fi folosite numai de initiati, cu ajutorul lor ei reusind sa anuleze distante foarte mari, percepand obiectele ca si cum ar fi chiar in fata lor. In dimensiunea noastra aceste oglinzi sunt invizibile si cei mai multi dintre noi le avem intoarse spre interior, asa cum spuneam mai sus, datorita centrarii pe propria persoana. La initiati, pe masura ce avanseaza, oglinda se intoarce treptat in afara, si odata intoarsa, ea reflecta ceea ce vrea sa vada detinatorul ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.