Setari Cookie-uri

Vedete macinate de gelozie

Gelozia... este buna, este rea? Nu am de gand sa tin o lectie de morala, ci numai sesizez ca gelozia ne chinuie pe toti, mai mult sau mai putin, inteligenti,culti, badarani, frumosi si urati, deopotriva. Numai ca la baza acestui sentiment stau cauze diferite, si se gasesc modalitati de exprimare diferite. Si, desi uneori viata lor poate parea simpla, iata ca gelozia le cam complica pana si vedetelor viata.

Gelozia... este buna, este rea? Nu am de gand sa tin o lectie de morala, ci numai sesizez ca gelozia ne chinuie pe toti, mai mult sau mai putin, inteligenti, culti, badarani, frumosi si urati, deopotriva. Numai ca la baza acestui sentiment stau cauze diferite si se gasesc modalitati de exprimare diferite. Si, desi uneori viata lor poate parea simpla, iata ca gelozia le cam complica pana si vedetelor viata.

Cand gelozia omoara casnicia

Cauzele exacte ale mult mediatizatului divort, care a distrus unul dintre cele mai iubite si apreciate cupluri de la Hollywood, Tom Cruise-Nicole Kidman, nu au fost elucidate nici pana in prezent. Dar foarte multi “experti” si-au dat atunci cu presupusul. Insa, conform autorului care a scris biografia acestui cuplu, Wensley Clarkson, se pare ca gelozia a constituit motivul principal.

Cum asa? In care din cele doua suflete frumoase s-a nascut un sentiment atat de urat, devastator? Aparent, in cel al lui Tom Cruise. Clarkson sustine, in cartea numita “Tom&Nicole: Too much in love”, ca mariajul lor era in suferinta de ceva timp, Kidman nemaiputand sa suporte posesivitatea sotului ei. Ea a fost cu adevarat dezamagita sa vada ca barbatul pe care il iubeste, poate sa fie atat de gelos si agresiv. Pe acesta l-au deranjat foarte tare avansurile lui Jack Nicholson si Russel Crowe la adresa sotiei lui.

Complimente indecente

Se pare ca Tom a fost deranjat de un compliment pe care Nicholson l-a facut picioarelor lui Nicole si implicit persoanei purtatoare de astfel de picioare. Care intamplator, era sotia lui Cruise. Iar acesta, mai temperamental din fire, s-a enervat, l-a provocat pe Nicholson, si a sfarsit prin a parasi incaperea furios, lasandu-si sotia sa-si continue flirtul cu rivalul sau. Poate ca ar fi trebuit sa se simta flatat de faptul ca si alti barbati apreciaza picioarele consoartei lui?

Copyright imagine Nicole Kidman © A.M.P.A.S

Cu Harvey Keitel, gelosul actor a intrat chiar in conflict, pe platourile de filmare ale peliculei Eyes Wide Shut. Tom a fost foarte deranjat de scenele de sex pe care Nicole trebuia sa le joace impreuna cu Keitel, insistand ca totul sa se faca sub stricta lui supraveghere. Asta pentru ca nu cumva, in numele artei si din dorinta de a fi cat mai convingatori, cei doi actori sa ajunga sa se implice prea mult in actul de creatie. Iar Keitel nu a fost de acord ca Tom sa-i afecteze concentrarea prin prezenta lui. Si, desi nu sunt artist, inteleg dorinta de intimitate a lui Keitel! In cele din urma el a parasit filmul, iar scenele in care aparuse au fost scoase. Mare pacat! Nu-mi pare rau ca a plecat el, ci ca s-au pierdut niste scene valoroase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.