Setari Cookie-uri

Vedete macinate de gelozie

Gelozia... este buna, este rea? Nu am de gand sa tin o lectie de morala, ci numai sesizez ca gelozia ne chinuie pe toti, mai mult sau mai putin, inteligenti,culti, badarani, frumosi si urati, deopotriva. Numai ca la baza acestui sentiment stau cauze diferite, si se gasesc modalitati de exprimare diferite. Si, desi uneori viata lor poate parea simpla, iata ca gelozia le cam complica pana si vedetelor viata.

Premiul de excelenta

Cine exceleaza insa la capitolul gelozie? Desi este greu de crezut, tocmai voluptuoasa Angelina pare a fi una dintre cele mai geloase femei din randul vedetelor. Iata ca pana si femeile foarte frumoase pot sa aiba probleme cu increderea in propria persoana. Si evident, si in ceilalti.

Fosta sotie...

Inainte de a deveni sotia lui Brad Pitt, Angelina se simtea amenintata de fosta sotie a acestuia, Jennifer Aniston. Motiv pentru care i-a cerut lui Brad sa intrerupa orice legatura cu fosta lui sotie. Ea i-a impus sa renunte la toate obiectele care ar fi putut sa-i aminteasca de Jennifer si chiar ar fi aruncat vechiul mobilier al casei din Malibu. Eu stiam ca amintirile se stocheaza undeva in memorie si pot fi accesate chiar si in lipsa unor stimuli obiectivi, precum acele obiecte. Dar cand in suflet incolteste gelozia...

... si fosta iubita

Si Angelina nu a fost geloasa numai pe Jennifer, ci si pe frumoasa Gwyneth Paltrow, cu care Brad Pitt a avut o relatie foarte apropiata. Brad si Gwyneth s-au reintalnit in 2006 pe platourile de filmare ale peliculei “Dirty Tricks” si se pare ca Angelina se simtea amenintata de fosta lui iubita. Asta desi Gwyneth era inca de pe atunci casatorita cu solistul de la Coldplay, Chris Martin, si aveau si doi copii impreuna. Insa o prietena de-a Angelinei declara pe atunci ca actrita stia cat de dureroasa fusese despartirea dintre cei doi si se temea ca sentimentele lui Brad pentru blonda actrita inca erau vii. Ea chiar il banuia pe Brad ca o alesese personal pe Gwyneth pentru rolul respectiv.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.