Setari Cookie-uri

Vedete macinate de gelozie

Gelozia... este buna, este rea? Nu am de gand sa tin o lectie de morala, ci numai sesizez ca gelozia ne chinuie pe toti, mai mult sau mai putin, inteligenti,culti, badarani, frumosi si urati, deopotriva. Numai ca la baza acestui sentiment stau cauze diferite, si se gasesc modalitati de exprimare diferite. Si, desi uneori viata lor poate parea simpla, iata ca gelozia le cam complica pana si vedetelor viata.

Agenda buclucasa

Dar la inceputul relatiei, Angelina era probabil geloasa pe toate femeile, pentru ca, sincer, ce reprezentanta a sexului frumos nu a avut, macar odata, fantezii cu acest sex-simbol? In consecinta, numai ce se mutasera impreuna si ea a inceput sa ii scotoceasca prin lucruri, in cautare de dovezi compromitatoare. Si cum cine cauta, gaseste, Angelina a gasit agenda in care Brad pastrase cu sfintenie anumite numere de telefon. Desi era evident foarte veche agenda, ea a facut o criza de gelozie, care insa pe Brad l-a amuzat si l-a facut sa o imbratiseze cu dragoste. Deci uneori functioneaza.

Copyright imagine Angelina Joli


Gelozie fara sex

Exista insa si gelozii intre femei, fara ca ecuatia sa implice si un barbat. Dar de ce ma obosesc eu sa va spun asta? Poate despre asta ar trebui sa imi spuneti voi, probabil ca ati putea chiar sa imi explicati mult mai bine. Cameron Diaz se regaseste si la aceasta categorie, iar cea pe care a facut-o geloasa este Kate Winslet. Kate declara ca si-ar dori sa fie atat de stilata precum Cameron si ca o invidiaza pe aceasta pentru simtul elegantei. Ea declara: “Cameron este una dintre acele femei foarte rare, care reusesc sa arate fabulos in orice situatie, la naiba, toate suntem geloase pe ea!”. Dar nu-i nimic, iata cum se-nvarte roata! O alta actrita apreciata, Keira Knightley, este geloasa pe Kate, dorindu-si sa aiba aspectul voluptuos al acesteia.

Si tot asa. Cineva este gelos pe altcineva si altcineva este gelos pe... se gaseste intotdeauna cate altcineva. In concluzie, suntem cu totii, macar asa putin, gelosi. Ni se intampla tuturor sa ne simtim putin neincrezatori, dar unii constientizeaza acest sentiment, altii insa se lasa dominati de el.

Va doresc o zi lipsita de griji!

Un articol de Dan Mihai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.