Setari Cookie-uri

Vedete macinate de gelozie

Gelozia... este buna, este rea? Nu am de gand sa tin o lectie de morala, ci numai sesizez ca gelozia ne chinuie pe toti, mai mult sau mai putin, inteligenti,culti, badarani, frumosi si urati, deopotriva. Numai ca la baza acestui sentiment stau cauze diferite, si se gasesc modalitati de exprimare diferite. Si, desi uneori viata lor poate parea simpla, iata ca gelozia le cam complica pana si vedetelor viata.

Ne prefacem, dar pana cand?

Dar nu numai barbatii sunt gelosi! Si sufletele sensibile si foarte sensibile ale femeilor pot sa fie afectate de acest sentiment. Cameron Diaz este una dintre vedetele care au dovedit in public acest lucru. Desi ea si Justin Timberlake erau despartiti, actrita s-a enervat foarte tare si a facut o adevarata scena cand l-a vazut pe fostul ei iubit in compania lui Jessica Biel. “Evenimentul” a avut loc in ianuarie 2007, imediat dupa decernarea premiilor Globurile de Aur.

La ceremonia de decernare a premiilor cei doi s-au comportat firesc. Apoi insa, se pare ca ea l-a urmarit dintr-o petrecere in alta, de la cea organizata de In Style la cea organizata de Universal, si in cele din urma l-a prins pe terasa hotelului Beverly Hilton, in compania lui Biel. Numai ca nu Justin era problema lui Cameron, ci partenera acestuia. La care a inceput sa tipe, in speranta ca astfel il va convinge pe fostul iubit sa se intoarca la ea. S-a gandit oare ca tipetele ii vor evoca barbatului dulci amintiri? Martorii sustin ca rivala s-a ridicat si a plecat, lasandu-i pe Justin si Cameron sa continue galceava. Ni se intampla tuturor sa ne pierdem discernamantul, bine ca nu a fost mai rau, mai ales ca totul s-a intamplat pe o terasa. Cert este ca cei doi ne-au asigurat apoi ca au ramas buni prieteni. Si ca intr-un film american, dar tragand concluziile in stil romanesc: totul e bine, cand se termina cu bine.

Cauza si efect

Dar si Cameron, la randul ei, poate sa fie cauza geloziei altei femei. Cine este aceasta femeie? Demi Moore, partenera ei din filmul “Ingerii lui Charlie:In goana mare”. Oare ce barbat poate sa uite scena in care cele doua femei apar impreuna, pe plaja, in costume de baie? Probabil ca nici Demi nu a uitat-o usor pe Cameron. De aceea, cand mai tanarul ei sot a fost ales partenerul lui Cameron in filmul “What happens in Vegas stays in Vegas”, bruneta a ales sa-si viziteze zilnic sotul pe platourile de filmare. Presa a scris pe atunci despre complexul lui Demi si sensibilitate ei crescuta, corelata cu varsta pe care o are, motiv pentru care a si recurs de mai multe ori la salvatoarele operatii estetice. Care, trebuie sa recunoastem, au facut minuni! Numai ca blonda actrita nu a avut nevoie pana acum de operatii estetice. Asa ca temerile lui Demi sunt oarecum justificate, desi au mai degraba o cauza interna, pentru ca Diaz nu a avut niciodata relatii cu partenerii altor femei si nu este recunoscuta ca o femeie fatala. Dar e mai bine sa previi decat sa suferi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.