Setari Cookie-uri

IQ de vedeta: Blonde geniale!

V-ati gandit vreodata ca femeile frumoase pot sa fie si inteligente? Era o intrebare retorica, nu va grabiti sa judecati! Dar as fi vrut sa scot intrebarea din context si sa astept raspunsurile din partea unor femei numai pentru a inregistra reactiile

V-ati gandit vreodata ca femeile frumoase pot sa fie si inteligente? Era o intrebare retorica, nu va grabiti sa judecati! Dar as fi vrut sa scot intrebarea din context si sa astept raspunsurile din partea unor femei numai pentru a inregistra reactiile. Misoginism? Nicidecum! Chiar si barbatii frumosi pot sa fie si inteligenti! Cu totii avem pacatele noastre si suntem supusi slabiciunilor, a gresi este omeneste si cand potentialul te predispune la greseli nu prea ai cum sa te opui. Sau poate ca da.

Sharon Stone este un exemplu de persoana care s-a opus. Se pare ca actrita are un IQ de 154, ceea ce inseamna ca are o inteligenta extrem de ridicata, adica este geniala. Albert Einstein de exemplu nu era foarte departe de ea, cu un IQ de 160. Einstein a revolutionat fizica, Stone a revolutionat perceptia masculina.

Pentru a risipi orice nelamurire fac o scurta paranteza si mentionez ca indicatorul de dezvoltare intelectuala numit coeficient de inteligenta sau pe scurt IQ de la englezescul intelligence quotient reprezinta raportul dintre varsta mintala a unei persoane si varsta cronologica, masurata in luni. Altfel spus, reprezinta raportul dintre performanta reala la un test de inteligenta si cea asteptata in functie de varsta persoanei. Un IQ cu o valoare ce depaseste valoarea de 140 semnifica o inteligenta extrem de ridicata, intre 120-140 inseamna ca persoana respectiva are o inteligenta superioara, 110-119 reprezinta o inteligenta peste medie si abia de la 90 la 109 ajungem la categoria persoanelor cu coeficient de nivel mediu.

Revenind la subiect, nu pot sa nu constat ca lui Sharon Stone i-au placut mai mult concursurile de Miss decat facultatea din moment ce a renuntat la studii dupa ce a castigat titlul de Miss Crawford County din Meadville. Pictorialul din Playboy din anul 1990 cu siguranta a dezbracat-o de inhibitii, materiale si de orice fel vreti voi, barbatii oricum nu mai faceau diferenta. Si cu siguranta in fata imaginilor oferite ce barbat s-ar mai interesa de IQ-ul vedetei? In 1999 ea a intrat in clasamentul celor mai sexy 25 de femei din secolul XX care au pozat pentru Playboy. Nu stiu daca inteligenta exceptionala a condus-o spre obtinerea rolului din “Basic Instinct” dar stiu ca eu nu regret nimic. Ea ne-a aratat mai mult decat IQ-ul in acest film, ce alta dovada de profunzime ne mai trebuie?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.