Setari Cookie-uri

Jurnal de anorexie

Mi-a zis ca sunt grasa, de parca ar fi el cine stie ce printisor! Macar daca era sa fim de cateva luni impreuna, atunci mai intelegeam. Dar nici atunci. Sau poate ca aveam nevoie de asta. Da, chiar m-am facut cat o vaca.

25 aprilie

Mi-a zis ca sunt grasa, de parca ar fi el cine stie ce printisor! Macar daca era sa fim de cateva luni impreuna, atunci mai intelegeam. Dar nici atunci. Sau poate ca aveam nevoie de asta. Da, chiar m-am facut cat o vaca. 56 de kile!!!! Nu stiu cum naiba am putut sa ma suport atat. Gata trebuie! De luni, ba nu, de maine. De azi ma apuc. Vreau sa fiu iar anorexica. Ana, my sweet Ana, I’m back! Nu, nu sunt un wannabe. Am fost, pot sa fiu din nou. Nu sunt o distrusa din aia care vrea, dar nu poate. Eu pot, eu am controlul, eu pot sa fac orice. Iar el, el o sa fie alaturi de mine ca sa vada cat de mult sufar. Si voi suferi. Nu mai mananc si punct. O sa cad pe strada si o sa ma ridic. Am mai trecut prin asta. Il urasc ingrozitor pentru asta. Vai, cat va regreta...

Deja mi-e cam foame si ma cam doare capul dar nici ca imi pasa. Ce o sa fac? O sa mor? Nu cred. Asta e.
M-am saturat sa fiu asa hidoasa.

Gata fac planul.

25 aprilie – 56 kg - bleah
1 mai – 53 kg – still bleah
8 mai – 51
15 mai – 49
22 mai – 47
29 mai – 45 – deja ma simt mai bine
5 iunie – 43
12 iunie – 41
20 iunie – 40

Nu stiu daca sa ma apuc de 2,4,6,8, pentru ca mi se pare enorm sa mananc chiar si la 4 zile cate 600 sau 800 de calorii sau de ABC. E geniala ideea... Ana Boot Camp. Acolo macar am voie sa mananc maxim 500 de calorii pe zi. Si o data la 10 zile am voie sa tin post negru. Gata ABC!

Sper sa ma pot tine de plan. Pe 1 iulie plecam la mare. In niciun caz mai devreme. Desi la mare slabesc, poate mi-ar fi mai usor.

12 mai

Mi-e rusine de mine, ma simt ca naiba. Am reusit sa stau 3 zile intregi fara sa mananc nimic nimic nimic si azi efectiv nu am mai rezistat. M-am dus la supermarket si am dat un milion pe mancare. Imi venea sa mananc de pe raft efectiv. M-am apucat sa mananc pe strada, desi urasc cand ceilalti se uita la mine. Era un drac mai mic decat mine care se uita aiurea la mine. Avea o privire de genul: Uite-o si pe grasa asta ce infuleca! Ma simt ca naiba. Am mancat pana am simtit ca explodez. Am luat o pauza si am continuat. La naiba si nu am putut sa vomit. Nu stiu ce se intampla cu mine. M-am chinut juma de ora, pana cand mi-am umplut degetele de sange si nu am reusit sa dau afara nici macare un sfert din tot ce am bagat in mine. Ma duc pana la farmacie sa imi iau ceva laxativ. O sa stau toata noaptea pe wc. Merit, merit sa sufar!!!!!

Citește și:

Featured foto by VGstockstudio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.