Setari Cookie-uri

Jurnal de anorexie

Mi-a zis ca sunt grasa, de parca ar fi el cine stie ce printisor! Macar daca era sa fim de cateva luni impreuna, atunci mai intelegeam. Dar nici atunci. Sau poate ca aveam nevoie de asta. Da, chiar m-am facut cat o vaca.

25 septembrie

Ieri am iesit din spital. M-au fortat sa mananc, mi-au pus perfuzii. M-am ingrasat 3 kilograme!!!! Trebuie sa ma duc saptamanal sa ma cantareasca. Mi-au zis ca daca nu ma apuc sa mananc din nou, mai am cateva luni de trait. Sunt sigura ca nu e chiar asa. E drept ca m-a cam speriat doctorul si eu l-am speriat pe el. Se pare ca inima mea e dusa naibii si ma trata de parca as fi fost gata oricand sa am un infarct!!! Cica e totul distrus. E drept ca arat din ce in ce mai naspa. Mi-a cazut jumatate din par, imi miroase gura, pielea mea e lasta si galbena.

Nu mai pot sa mai scriu, nu mai vreau. Mi-au taiat si netul ca ei cred ca am invatat totul de acolo. Nu mai am energie. Vreau doar sa se termine totul. Ii urasc pe toti si ma urasc pe mine!!! Poate are dreptate medicul, poate scap de tot in cateva luni.

Ana

Kudika spune NU anorexiei!

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.