Setari Cookie-uri

Jurnal de anorexie

Mi-a zis ca sunt grasa, de parca ar fi el cine stie ce printisor! Macar daca era sa fim de cateva luni impreuna, atunci mai intelegeam. Dar nici atunci. Sau poate ca aveam nevoie de asta. Da, chiar m-am facut cat o vaca.

29 mai

Of, mi-am facut azi 3 teste de sarcina. Primul negativ, al doilea la fel, al treilea la fel. Eu nu mai inteleg nimic. Au trecut deja 6 zile de cand trebuia sa imi vina. Fetele de pe House of thin au zis ca e de la anorexie. Dar eu nu sunt subnutritia. Inca imi mai atarna suncile ca naiba. Am 46 de kilograme si sunt obeza!!! Ce patetica sunt! Nici macar anorexica nu pot sa fiu ca lumea. Iau doar partile nasoale.

20 iunie

E un idiot! E un idiot! E un idiot! Cica nu mai poate sa suporte sa ma vada cum imi fac singura rau. E alegerea mea! Vreau sa fiu slaba, vreau sa fiu frumoasa, vreau sa fiu iubita, vreau sa am controlul. Duca-se naibii! Nu am nevoie de el! Sunt o proasta. Cand mi-a zis, vroiam sa il omor. Am dat un pumn in perete. M-a durut, dar mi-a placut la nebunie. Am uitat pentru 5 secunde cat sufar. Simt ca innebunesc. Nu mai suport, dar nu, nu, nu mai vreau sa ma ating de lama. Deja Cristina se uita ciudat la cicatricele mele. Trebuie sa gasesc altceva. Si in plus, mama mi-a ascuns lamele. Banuieste ceva, dar nu a indraznit sa ma intrebe direct. Ce naiba sa fac? Oare cu chibritele merge?

Citește și:

30 iulie

Am iesit in oras la un blind date. M-a obligat Cristina sa ies. Nu am mai iesit de cateva saptamani bune. Nu am chef sa ma vada ceilalti cat sunt de grasa si urata!!! 44.3 kg!!! S-a dus planul meu! Nu am mancat 2 zile ca sa arat bine, dar bineinteles ca azi am cedat iar. Am tot amanat momentul vomarii pana cand deja se dusese mancarea. Mama a tot stat cu ochii pe mine si ma punea sa stau cu usa deshisa la baie ca sa vada ce fac. In final am vomat in camera, in punga. Pute ca naiba si nu pot sa arunc pentru ca ea e tot timpul cu ochii pe mine. Am vomat numai chestie din aia amara. Am luat laxative, macar sa nu se depuna tot. Nici nu am ajuns bine la intalnire, ca a inceput stomacul sa vorbeasca. Am stat 15 minute la baie. Cred ca l-am speriat. Si pe drum spre casa, m-am scapat pe mine! Adio a doua intalnire. Sper sa nu ii spuna Cristinei.

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.