Setari Cookie-uri

Am ajuns sa ma detest

Totul a inceput acum 2 ani cand m-am cuplat cu un tip sexy, cu bani, aranjat, ce mai…aproape impecabil. Pe cat de irezistibil, pe atat de inteligent si matur era. Ma fascina efectiv.

Totul a inceput acum 2 ani cand m-am cuplat cu un tip sexy, cu bani, aranjat, ce mai…aproape impecabil. Pe cat de irezistibil, pe atat de inteligent si matur era. Ma fascina efectiv. Poate ca defectul lui cel mai mare(in viziunea mea, evident) era ca multe femei il vanau, stateau permanent cu ochii pe el, ca la cea mai mica greseala sa il insface. Si asta ma motiva incontinuu, ma facea sa dau ce e mai bun in mine, sa il fac sa fie mandru de ce are langa el. Eu eram o tipa O.K., constienta atat de defectele, cat si de calitatile mele. Nu inalta, nu aratam ca un top model, nu aveam mega sani, dar per ansamblu eram poate cu mult peste medie. Ideea era ca ma simteam bine in pielea mea, nu aveam complexe, ma ferisem mereu sa mi le formez, pentru a nu ma chinui. Probabil ca “frumusica” este cuvantul care mi se potrivea cel mai bine.

Revenind la povestea pe care tocmai am inceput-o, trebuie totusi sa mentionez ca erau momente cand nu intelegeam si aveam dubii de ce statea acest tip, Sergiu, cu mine, cand putea avea oricand una mai frumoasa, mai atragatoare, etc. Initial am crezut ca e sexul la mijloc, insa el nu asta cauta. El vroia mai mult. Vroia sa vada inteligenta, spontaneitate, vroia sa fie contrazis, provocat la jocuri ale mintii si polemici. Eram candidate ideala pentru ca, iertati-mi lipsa de modestie, indeplineam aceste criterii. Si recunosc, ne intelegeam de minune.

Insa problemele n-au intarziat sa apara. Alaturi de el am inceput sa frecventez “lumea mondena”(metaforic vorbind) din orasul in care locuiam, un oras mare si important din tara. Si asa am inceput sa vad si sa cunosc tot felul de tipe care parca erau din reviste, aproape perfecte. Aveau tot ce eu nu puteam avea vreodata: sani ideali, picioare lungi, posterioare bombate, machiaje de milioane, unghii din portelan, dinti imaculati, ten impecabil. Cu alte cuvinte, femei de invidiat, una mai frumoasa decat cealalta.

Desi unele aveau implanturi cu silicon, altele poate urmasera tratamente de inalbire a dintilor sau apelasera la diverse operatii estetice, vedeam frumusete si sex-appeal in jurul meu, intretinute sau cumparate bineinteles. Si atunci a inceput colapsul meu. Am simtit pentru prima oara rusinea de mine insami, de propria persoana, am cunoscut frustrarea si sentimentul ca nu sunt buna de nimic, ca sunt inutila.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.