Setari Cookie-uri

Palmele la control: ghiceste in palma!

Mana unei persoane este fara indoiala o carte de vizita. Insa acum nu vom vorbi numai despre cat este de ingrijita mana sau cum arata unghiile respectivei persoane ci vom aprofunda analiza, coreland datele fizionomice cu cele astrologice

Mana unei persoane este fara indoiala o carte de vizita. Insa acum nu vom vorbi numai despre cat este de ingrijita mana sau cum arata unghiile respectivei persoane ci vom aprofunda analiza, coreland datele fizionomice cu cele astrologice. Acesta este domeniul chiromantiei, stiinta care se ocupa cu studiul mainii cu scopul de a descoperi in ea sufletul si destinul unui om.

Mainile, privite in calitate de simboluri care pot sa fie descifrate, au semnificatii diferite: in mana stanga este inscris destinul iar in mana dreapta sunt inscrise posibilitatile de a modifica acest destin. Asadar chiromantia nu este o stiinta care accepta fatalitatea, mainile nu ofera certitudini absolute ci “mapa” mainii se poate modifica in functie de vointa omului, tot asa cum liniile mainii trasate la nastrere se modifica odata cu varsta, datorita schimbarilor intervenite in existenta noastra.

Citește și:

citit in palma
Foto: Shutterstock By Daria Rosen

Analiza realizata de chiromantie include toate componentele mainii: marime, forma, culoare, temperatura, forma si lungimea degetelor, semne particulare, liniile palmei, cat de slab sau de puternic sunt conturate acestea, muntii palmei, unghiile si chiar parul de pe mana. Numai corelate toate aceste elemnte vor contura o imagine cat mai corecta si cat mai clara.

Liniile mainii


Liniile mainii sunt cele mai importante in chiromantie, numite si marile revelatoare. Liniile chirologice, cel putin cele mai importante, se formeaza inca din primele luni ale vietii, insa in timp suporta unele modificari. Nu exista doua persoane care sa aiba aceeasi retea de linii si cu cat ea este mai complicata cu atat subiectul este mai sensibil sau mai complicat.

Fiecare palma corespunde partii opuse a creierului: palma dreapta corespunde emisferei stangi iar in plan actional activitatii, iar cea stanga emisferei drepte si pasivitatii. Mana cea mai brazdata indica dominanta, adica daca este mai mult activ sau mai mult pasiv.De exemplu mana stanga mai brazdata este specifica persoanelor sentimentale, norocoase, pe cand cele cu mana dreapta mai brazdata trebuie sa conteze pe ele insele pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Liniile si semnele nu sunt la fel in cele doua maini ci se completeaza reciproc. Cu cat sunt mai asemanatoare cele doua maini, cu atat previziunile sunt mai sigure.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.