Setari Cookie-uri

Palmele la control: ghiceste in palma!

Mana unei persoane este fara indoiala o carte de vizita. Insa acum nu vom vorbi numai despre cat este de ingrijita mana sau cum arata unghiile respectivei persoane ci vom aprofunda analiza, coreland datele fizionomice cu cele astrologice

Generalitati

Ca observatii generale, in interpretarea liniilor se tine cont si de culoarea acestora sau de netezimea si forma lor. Astfel, liniile rosii sunt un semn de forta, pasiune, uneori chiar agresivitate. Daca sunt palide sau de un galben deschis, persoana respectiva este calma, insa acel galben mai puternic semnifica pesimismul. O mana livida dovedeste materialismul, invidia.

Liniile frumoase, netede, intregi, sunt indicatori ai unei naturi bune si permit preziceri foarte sigure. Liniile confuze, incomplete, rupte, strambe denota o natura ciudata, pericole sau lipsuri, schimbari, destin agitat. Daca o linie este prea puternica inseamna ca o anumita caracteristica este exagerata. Liniile fine si numeroase indica nervozitate, energie crescuta. Liniile largi, putin adanci si nu foarte numeroase denota calm si forta.

Liniile principale

Exista trei linii principale: linia vietii, linia capului si linia inimii.

Linia vietii

Este linia care circula in jurul Muntelui lui Venus (sediul dragostei, al esentei vitale), aflat la radacina degetului mare. Este deci linia care inconjoara cea de-a treia falanga a degetului mare. Aceasta arata vitalitatea, probabilitatea de longevitate si implicit de accidente grave. In mare, daca aceasta linie atinge linia pumnului (cand strangeti palma se formeaza o linie) inseamna ca persoana respectiva ar putea sa ajunga la cel putin varsta de 80 de ani. Impartind linia vietii in diviziuni egale de cate zece sau sapte ani, se obtine o scala a etapelor existentei (de ex: de la nastere la 7 sau 10 ani, apoi de la 7/10 ani la 14/20 de ani, 14/20- 21/30 etc). Numaratoarea incepe dinspre degete spre incheietura mainii.

Linia vietii se interpreteaza dupa aceleasi criterii generale amintite mai sus: netezime, claritate, lungime, culoare etc. Daca de exemplu linia vietii este intrerupta foarte des inseamna ca cel in cauza va suferi de numeroase afectiuni. Daca este prost conturata semnifica sanatate delicata, scurta- pericol de viata scurta sau o linie dubla denota mare putere de viata.

Daca linia vietii este ramificata la inceput inseamna sanse de bogatie, daca insa este ramificata spre incheietura mainii inseamna pierderi materiale. Cand mai multe linii clare ies din linia vietii inseamna ca respectiva persoana va obtine succes prin merite proprii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.