Setari Cookie-uri

Palmele la control: ghiceste in palma!

Mana unei persoane este fara indoiala o carte de vizita. Insa acum nu vom vorbi numai despre cat este de ingrijita mana sau cum arata unghiile respectivei persoane ci vom aprofunda analiza, coreland datele fizionomice cu cele astrologice

Linia capului

Este cea din mijlocul palmei, care porneste dintr-un punct aflat intre degetul mare si aratator si se termina inspre latul palmei. Impreuna cu linia vietii formeaza unghiul suprem.

Pentru a determina data exacta a evenimentelor pe care le anunta se imparte astfel: trasati cate o perpendiculara din mijlocul celor patru degete (excepandu-l pe cel mare) si veti obtine astfel cinci diviziuni pe care le notati incepand cu o pana la 75 astfel: prima zona de la 0 la 10 ani este cea de langa degetul mare, urmeaza zona 10-25 de ani, de la 25 la 50, zona dinspre degetul mic, de la 50 la 75 de ani si zona dupa 75 de ani.

Daca linia capului este lunga si dreapta, usor in panta, inseamna ca persoana respectiva este foarte hotarata, are vointa puternica si este echilibrata. O linie foarte lunga si dreapta demonstreaza un oarecare exces de ratiune, egoism, pozitivism, stapanire de sine. Daca dimpotriva, este scurta, inseamna lipsa de caracter. Linia capului dublata anunta sanse de bani pe la mijlocul vietii, terminata sub degetul mijlociu anunta riscul de moarte in tinerete, taiata la inceput anunta boli sau rani ale membrelor inferioare, rani ale capului. Daca se opreste sub inelar denota cochetarie la femei si infidelitate la barbati.

Linia inimii

Aceasta linie porneste de sub aratator si ajunge pe latul palmei la baza muntilor degetelor, situata deasupra liniei capului. Ea indica bucuriile si durerile in plan sentimental fiind un indicator mai sigur pentru femei decat pentru barbati.

Linia inimii este impartita ca si cea a capului in cinci diviziuni insa se porneste in sens invers de la 75 la 50 apoi 25, 10, 0.

O linie frumoasa, fara intreruperi, bine colorata, dreapta si normal de adanca sugereaza o viata amoroasa normala, bazata pe afectiune, fericire conjugala, echilibru. Linia plaida denota calm pe cand cea rosie demonstreaza pasiune. O line a inimii foarte mare, mai ales daca prezinta ramificatii la ambele capete demonstreaza un exces de sensibilitate. Linia dubla semnifica expansivitate si dacaeste prea crestata inseamna cruzime.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.