Setari Cookie-uri

Topul celor mai frumosi oameni din lume

Prestigioasa publicatie People, renumita pentru topurile pe care le realizeaza periodic, a publicat recent (30 aprilie) topul 100 al celor mai frumosi oameni din lume. Rezultatul este destul de surprinzator

Prestigioasa publicatie People, renumita pentru topurile pe care le realizeaza periodic, a publicat recent (30 aprilie) topul 100 al celor mai frumosi oameni din lume. Rezultatul este destul de surprinzator: in primele 10 pozitii ale clasamentului nu intalnim numele obisnuite cu pozitiile fruntase in astfel de topuri, precum Angelina Jolie, Scarlett Johansson sau Jessica Alba. Intalnim in schimb unele nume destul de putin cunoscute, aparitii chiar surprinzatoare din partea unor persoane care nu se impun prin calitati fizice impresionante, dar si intreaga echipa a unui serial pentru televiziune extrem de popular.

10. Pozitia a zecea a clasamentului intocmit de publicatia People pe baza voturilor cititorilor revine intregii echipe a serialului "Gossip Girl". Este adevarat ca protagonistii sunt alesi numai unul-si-unul, toti tineri si frumosi. Popularul serial a fost nominalizat in 2008 la categoria “Cea mai buna drama pentru televiziune” in cadrul premiilor “People's Choice Award.”

Cert este ca e greu de stabilit caruia dintre tinerii actori ii revine intr-o mai mare masura meritul acestei onorabile pozitii, dar referindu-ne strict la spectul fizic probabil ca fiecare dintre acestia, luati separat, ar fi meritat un loc fruntas in topul celor mai frumosi oameni.

Cei care nu sunt convinsi inca, se vor convinge cu siguranta dupa vizionarea acestui clip



9.
Amanda Beard

Popularitatea inotatoarei americane a crescut simtitor in urma pictorialului realizat pentru revista Playboy in luna iulie a anului trecut. Acest pictorial a fost precedat de distinctia cu titlul de cea mai sexy atleta a lumii, primita din partea revistei FHM in august 2006.

Campioana olimpica a debutat in lumea sportivilor profesionisti la varsta de 14 ani, la Jocurile Olimpice de la Atlanta din anul 1996 si de atunci a devenit una dintre cele mai bune inotatoare ale lumii, dar in acelasi timp si una dintre cele mai curtate sportive de catre reviste prestigioase ale lumii. In anul 2004 a pozat pentru prima data pentru coperta revistei FHM, moment care a marcat trecerea de la fetita de 14 ani la femeia superba pe care o regasim acum in topul publicatiei People: picioare lungi, zvelte, forme bine conturate, frumos lucrate si foarte feminine. Un loc 9 binemeritat, asa cum probabil veti spune si voi dupa ce veti viziona slideshow-ul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.