Setari Cookie-uri

Topul celor mai frumosi oameni din lume

Prestigioasa publicatie People, renumita pentru topurile pe care le realizeaza periodic, a publicat recent (30 aprilie) topul 100 al celor mai frumosi oameni din lume. Rezultatul este destul de surprinzator

Foto: Wikipedia

4. Rumer Willis

Asa mama, asa fiica... Daca numele va suna cunoscut, aste este din cauza ca Rumer este fiica frumosei actrite Demi Moore si a sarmantului actor Bruce Willis. Actrita in varsta de 19 ani si-a inceput cariera destul de devreme, aparand pentru prima data alaturi de mama ei in filmul din anul 1995, “Now and Then” si apoi in celebrul “Striptease” din 1996.

A aparut apoi si alaturi de tatal ei insa in 2008 a reusit sa se desprinda de parintii sai prin aparitiile in filmele “From Within”, “The House Bunny” si “Whore.” Rumer a facut senzatie cand a recreat faimoasa scena din filmul “Ingerii lui Charlie” (in care mama ei iesea din apa cu placa de surf sub brat), pentru campania unei firme de vestimentatie, starnind si mai multe comparatii intre ea si Demi Moore, unele dintre acestea fiind evident in favoarea ei. Daca nu o cunoasteti inca pe Rumer aflati mai multe despre ea urmarind acest clip.



3. Mary J. Blige


O alta aparitie surprinzatoare pentru primele pozitii in topul celor mai frumosi oameni din lume: Mary J. Blige. Un talent incontestabil insa departe de a se fi facut remarcata prin frumusetea ei, Mary J. Blige este una dintre cele mai bune cantarete de R&B, soul si hip-hop, supranumita de altfel chiar “Regina hip-hop soul.” Cert este ca artista si-a conturat un stil propriu nu numai in muzica dar si in ceea ce priveste vestimentatia si look-ul ei per ansamblu.

2. Salma Hayek

Pozitia secunda readuce in clasament o obisnuita a topurilor de frumusete: Salma Hayek, aleasa de nenumarate ori cea mai sexy femeie nu numai de catre cititorii revistei People. Un corp foarte aproape de perfectiune, trasaturi frumoase, deloc comune si ochi foarte expresivi, acestea sunt calitatile care au impus-o pe actrita in preferintele publicului de pretutindeni. In septembrie 2007 ea a nascut o fetita, botezata Valentina Paloma Pinault, al carei tata este Francois-Henri Pinault, actionarul principal la PPR, firma care detine marci importante precum Gucci, Balenciaga si Yves-Saint Laurent. Acum in varsta de 41 de ani si in plus mamica, Salma Hayek este la fel de atragatoare ca in vremea in care aparea alaturi de Antonio Banderas in incendiarul “Desperado.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.