Setari Cookie-uri

Topul celor mai frumosi oameni din lume

Prestigioasa publicatie People, renumita pentru topurile pe care le realizeaza periodic, a publicat recent (30 aprilie) topul 100 al celor mai frumosi oameni din lume. Rezultatul este destul de surprinzator



8. Isla Fisher


Isla Lang Fisher este o actrita si scriitoare australiana in varsta de 32 de ani care impresioneaza in special prin look-ul ei proaspat, natural, silueta fragila si parul roscat. S-a remarcat prin rolul din telenovela australiana “Home and Away” dupa care a decis sa se mute in Marea Britanie. Rolul care a impus-o a fost cel din comedia “Spargatorii de nunti” (The Wedding Crashers) din anul 2005, in care i-a avut ca parteneri pe Owen Wilson si Vince Vaughn. Isla este logodita cu actorul britanic Sacha Baron Cohen, interpretul popularelor personaje Borat si Ali G. In octombrie 2007 Isla a nascut o fetita pe care cei doi actori au botezat-o Olive.



7. Eva Longoria si Tony Parker


Pe locul 7 o regasim pe cea mai sexy nevasta din popularul serial “Neveste disperate” (Desperate Housewives) insa nu singura ci alaturi de sotul ei, baschetbalistul Tony Parker. Eva Longoria a fost remarcata pentru prima data pentru frumusetea ei in anul 1998, cand a castigat un concurs de frumusete organizat in orasul ei natal, Corpus Christi, Texas.

In anul 2005 a devenit ambasadoarea frumusetii pentru L’Oreal si ocupa prima pozitie in top Hot 100 realizat in functie de preferintele cititorilor revistei Maxim. Un an mai tarziu ea ocupa pentru a doua oara aceasta pozitie si in plus, la aniversarea a 100 de editii ale aceleiasi publicatii, in desertul Nevada a fost postat un poster urias cu coperta realizata de Eva pentru aceasta revista, poster ce putea sa fie vazut din avioanele care ar fi zburat prin zona si se pare chiar si din satelit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.