Setari Cookie-uri

Topul celor mai frumosi oameni din lume

Prestigioasa publicatie People, renumita pentru topurile pe care le realizeaza periodic, a publicat recent (30 aprilie) topul 100 al celor mai frumosi oameni din lume. Rezultatul este destul de surprinzator

Eva si Tony s-au intalnit in anul 2004. Pe atunci ea avea 29 de ani si el 22. In ziua de 7 iulie 2007, la Paris, Eva a devenit oficial Eva Longoria Parker.


6. Christina Applegate


La cei 36 de ani Christina Applegate este chiar mai atragatoare decat in vremea in care interpreta rolul prostutei Kelly Bundy. Intre timp look-ul ei a devenit cu siguranta nu numai mai matur dar si mult mai rafinat. In anul 1998 a avut un mare succes cu rolul principal din serialul de comedie “Jesse”, care i-a adus premiul People's Choice Award pentru cea mai buna actrita de televiziune, un premiu TV Guide Award dar si o nominalizare la Globurile de Aur. In 2008 ea a castigat premiul “Screen Actor Guild Award” pentru rolul principal din serialul de comedie “Samantha Who?” Christina s-a remarcat si prin roluri pentru marele ecran, in filme precum comedia “Puicute bune” in care joaca alaturi de Cameron Diaz, “Angajatul lunii” in care il are ca partener pe Matt Dillon sau “Un Craciun printre straini” in care joaca alaturi de Ben Affleck.

5. Sarah Silverman

Sarah Silverman este o aparitie destul de surprinzatoare in acest top, in special pe o pozitie atat de inalta, ceea ce ne face sa ne gandim ca apetenta publicului catre “perfectiune” sau cel putin catre acele standarde unanim acceptate pana acum a mai scazut. Sarah Silverman este o comediana si scriitoare de origine americana apreciata pentru stilul ei satiric.

Desi nu se impune prin calitatile fizice, stilul ei inedit, inconfundabil, ironia, umorul de calitate, au impus-o si i-au atras porecla Big S. Se stie ca barbatii apreciaza umorul la o femeie, dar chiar sa se impuna cu asemenea succes intr-un top de frumusete in care ne asteptam sa prevaleze alte calitati de genul celor care se pot imbunatati in salile de sport sau de operatii nu am fi crezut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.