Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Bacri si eXena

Pepeeeni, hai la pepeeeeni, se aude o voce de femeie de pe strada, vestind ca e miezul verii si ca pe unii oameni tehnologia moderna ii ajuta tocmai ca sa le imbunatateasca obiceiurile de sute de ani si nu sa le dea o tenta de modernizare stilului de viata, dat fiind ca telefonul agatat de gatul femeii ma gandesc ca nu e chiar de decor.

Cu toate astea insa nu pot sa nu remarc si sa nu ma enerveze atatea si atatea lucruri de ansamblu care vizeaza poporul roman din cauza tiganilor, despre care mi-e clar ca atata timp cat nu se emancipeaza n-au cum sa schimbe mentalitatea si prejudecatile romanilor si mai ales n-au cum sa se schimbe ei ca etnie.

Poate tocmai de-aia eXena lui Bacri mi-a ramas in minte ca cea mai mare dovada ca in fiecare vara macar o caruta va anunta aparitia pepenilor, ca macar un copil va fi nenorocit pe viata din cauza mentalitatii si-a lipsei de cultura a parintilor si ca cel putin deocamdata nici sute de milioane de euro platiti de UE pentru campanii antidiscriminare sub diverse forme n-or sa-si atinga scopul.

Un articol de Ligia Adam

Sursa: Aberatii

Acest articol este un post de pe blogul Ligiei, castigatoarea din acest an a premiului pentru "Premiul pentru cel mai incitant blog" la Olimpiadele Comunicarii. Motivul este lesne de inteles: stilul Ligiei este unic si kudic si este datorat tocmai faptului ca, asa cum singura marturiseste, Ligia scrie din placere.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.