Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Dubiosi prin Bucuresti

Spre deosebire de cefacipysy-urile si claxoanele primite zilnic pe strada anumite abordari reusesc sa mai flateze (insa doar atunci cand e multa lume in jur si poti striga Ajutor! in caz de ceva) fetele atat de urat obisnuite de societatea in care traim sa injure, ignore sau sa faca misto de orice tipi suficient de indrazneti sa le faca avansuri.

universitate Astazi in schimb sfaturile legate de viata mea amoroasa au fost cu totul altelele, primite de la un om care si-a exprimat clar dorinta de a ma agata. Ma-ndreptam spre Universitate cand din sens opus venea un ins, care arata super bine la cei 45+ de ani care i se citeau pe fata si-am avut un mic schimb de priviri facute din mers, tocmai fiindca observasem ce bine se tine omul. Mi-am continuat fireste drumul, numai ca prin fata pe la Inter ma bate cineva pe umar. Era taman nenea pe langa care trecusem cu cateva minute in urma, care mi s-a prezentat drept Marian si care mi-a marturisit nonsalant ca merg foarte repede si i-a fost destul de greu sa ma ajunga din urma, mai ales c-a trebuit sa stea si la semafor.

Cu-n aer mediteranean, cu muschi, imbracat ok si cu-n stil ce i se citea pe moaca individul avea insa niste acte in mana asa ca initial eram convinsa ca a venit dupa mine sa ii raspund la vreun sondaj sau sa semnez ca-s de acord pentru vreo zi internationala a pedofililor, numai ca deloc previzil individul ma invita la un suc, spunandu-mi cat de rar se-ntampla sa-i placa de cineva atat de mult incat sa si faca ceva in sensul asta. Adica vrajeli de-astea de topit inimioarele pustoaicelor in zile fierbinti de iulie.

Eram bine dispusa si tipul vorbea frumos, plus ca m-a amuzat sa vad ca s-a intors pentru mine asa ca n-am fost salbatica si m-am prezentat cu numele meu rar pe care omul in cauza a marturisit ca nu l-a mai intalnit de foarte multa vreme. Cu greu m-am abtinut sa-l intreb daca eu ma nascusem macar cand a intalnit el nume asta prima oara, dar ma amuza asa rau situatia ca l-am lasat pe om sa-si spuna poezioara pe care cu siguranta o mai auzisera destul de multe domnisoare inaintea mea, mai ales ca de la vulpi de-astea batrane inveti mai mereu cate o replica de pr tocmai buna de folosit pe viitor.
Fiindca-mi spusese fatis ca-s exact genul lui trebuia sa-mi argumentez foarte bine refuzul, asa ca m-am simtit datoare sa-l anunt de relatia mea serioasa si de lunga durata pe care de altfel eram convinsa ca va incerca s-o darame in ochii mei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.