Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Dubiosi prin Bucuresti

Spre deosebire de cefacipysy-urile si claxoanele primite zilnic pe strada anumite abordari reusesc sa mai flateze (insa doar atunci cand e multa lume in jur si poti striga Ajutor! in caz de ceva) fetele atat de urat obisnuite de societatea in care traim sa injure, ignore sau sa faca misto de orice tipi suficient de indrazneti sa le faca avansuri.

sa fie Credeam insa ca va combate argumentul unei relatii serioase ba cu texte de genul “haha, iubirea nu exista”, ba cu “dar atractie la prima vedere e ceva ce trebuie incercat”, insa n-a fost cum ma asteptam eu pentru ca domnul Muscolo iesit la pensie o avea in repertoriu pe-aia cu “a, inteleg ti-e greu sa renunti la obisnuinta”, dar cand i-am spus ca la cei 20 de ani de-abia m-am obisnuit cu mine, daramite sa am timp sa ma plafonez in relatii mi-a servit-o pe tava pe-aia cu “de la 20 de ani femeia din boboc se transforma in floare si deja incepe sa-si piarda din frumusete”, probabil fiindca era dezamagit ca sunt majora in ciuda moacei de copila ce detin si pedofilul din el era demoralizat.

Fiindca a vazut ca nu pic si pace a inceput si el sa-mi dea sfaturi de viata legate de cum sa-ti alegi relatiile, cum sa-ti cauti fericirea si sa o accepti cand vine la tine (mai ales sub forma unuia de 45 de ani care te urmareste si apoi te invita la suc) si tot felul de chestii de-astea patetice care ar face pana si-un emo sa zambeasca. I-am urat insa o viata frumoasa si-am plecat mai departe, hotarata sa ma descotorosesc de ce anume face ca babalaci sa fie atrasi de mine, imediat ce ma prind ce.

Sunt convinsa insa ca majoritatea fetelor de varsta mea au trecut prin tot felul de episoade asemanatoare, astea doua de care zic aici fiind niste exemple chiar ok, care reusesc sa mai dea eleganta si poate un pic de stil agatamentelor de pe strazile Bucurestiului, spre deosebire de cele ale cocalarilor in calduri. Pacat insa ca valoarea vine o data cu varsta si varsta intereseaza doar pe cei batrani.

Un articol de Ligia Adam

Sursa: Aberatii

Acest articol este un post de pe blogul Ligiei, castigatoarea din acest an a premiului pentru "Premiul pentru cel mai incitant blog" la Olimpiadele Comunicarii. Motivul este lesne de inteles: stilul Ligiei este unic si kudic si este datorat tocmai faptului ca, asa cum singura marturiseste, Ligia scrie din placere.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.