Setari Cookie-uri

Barfe de pe bloguri

Am descoperit cu placere in urma cu cateva saptamani blogul celei mai carcotase cititoare Kudika. Iata cateva posture de pe blogul ei care ne-au amuzat copios. SayCheese e rautacioasa si are limba ascutita. E grozava!

Am descoperit cu placere in urma cu cateva saptamani blogul celei mai carcotase cititoare Kudika. Iata cateva posturi de pe blogul ei care ne-au amuzat copios. SayCheese e rautacioasa si are limba ascutita. E grozava!

De ce imi place mie de Kim Kardashian

Da, recunosc, am o problema, asa ca am zis sa imi astern pe hartie motivele pentru care imi place Kim.

kim kardashian 1. e urata
2. e grasa
3. are celulita
4. are fundul cat banita
5. are sani fleoscaiti
6. e proasta
7. e proasta de bubuie
8. e pitipoanca
9. e narcisista
10. are picioare scurte

Nu, nu din cauza asta imi place de ea, ci pentru ca desi traim intr-o societate unde trebuie sa fii fie anorexica si frumoasa, fie desteapta pentru a reusi, ea are succes fara niciuna dintre aceste calitati. Este intr-adevar un model de urmat. Daca ea a reusit, atunci o poate face oricine, right? Acu problema e ce negru semicelebru gasesc eu pentru a il include pe caseta mea video home made?

Britney Spears nu va ramane in cusca

britney spears Mami a avut vreo cateva sanse sa demonstreze ca inca mai poate sa tin un microfon in mana si sa danseze lasciv. Ne doar gura de cat am strigat: “Mai dati-i o sansa” si nu credeam sa o mai vedem decat prin tabloide si cu titluri de genul: “Britney s-a mutat in Neverland alaturi de nasul Michael Jackson”, “King Kong a facut atac de cord la un concert ad hoc al fostei printese pop”. Pussycat Dolls i-au dat si ele o sansa si dupa ce au redus la minim aparitiile fostei dive, au hotarat ca nu mai au si ele loc in cadru cand poposeste Brit.

Madonna i-a mai dat o sansa. S-a gandit ca e singura persoana langa care mai pare si ea a fi tanara si plina de viata. Planurile initiale erau sa o transporte pe Britney intr-o cusca si sa o lase pe scena, astfel incat sa se asigure ca nu va face nicio prostie. Dupa repetitii si-au dat seama ca e prea scump sa asigure provizii de banane pe intreaga durata a turneului, asa ca o vor filma, in timp ce se dezbraca, o saruta si o atinge lasciv pe bunica Madge.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.