Setari Cookie-uri

Barfe de pe bloguri

Am descoperit cu placere in urma cu cateva saptamani blogul celei mai carcotase cititoare Kudika. Iata cateva posture de pe blogul ei care ne-au amuzat copios. SayCheese e rautacioasa si are limba ascutita. E grozava!

Momentam se fac preselectii pentru fundul lui Britney, sanii lui Britney, picioarele ei etc.

Un alt fund paseste pe usa din spate a showbiz-ului

Meet Angel Lola, fata pentru care totul este la superlativ. Are buze mari, frunte mare, ochi mari, sani gigantici si un fund care ar ingenunchea orice femeie malnutrita, normala sau supraponderala. Ea e Black Barbie din clipul Dangerous si tipa care pozeaza luna viitoare pe coperta revistei King. Am auzit de ea acum cateva zeci de minute si inca nu reusesc sa rezolv ecuatia fundului ei. Daca ar fi real, nu ar fi atat de mare, daca ar fi fake, nu ar atarna. Si culmea ironiei este ca eticheta sexuala ce se lipeste automat de fundul ei - si anume doggy style - este fi misiune/pozitie imposibila daca fata nu stie sa faca spagatul.

Eva Longoria – varianta grasa si cu celulita

Iata un vis devenit realitate. Micuta gurmanda de la Hollywood, care nu reusea sa se ingrase, a prins gustul fast food-ului si s-a pricopsit cu burtica si multa multa celulita. Uf, ce rautacioasa sunt! Dar prea poza ea in Little Miss Perfect care a trait fericita pana la adanci batraneti alaturi de al ei Mr Very Big.

Deci iat-o pe Eva in toata splendoarea ei. Observati, va rog, funduletul capitonat cu celulita si frumoasele trasaturi ale latinei nemachiate! Eva, te rugam, foloseste machiaj rezistent la apa!!!!!

Poze aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.