Setari Cookie-uri

Barfe de pe bloguri

Am descoperit cu placere in urma cu cateva saptamani blogul celei mai carcotase cititoare Kudika. Iata cateva posture de pe blogul ei care ne-au amuzat copios. SayCheese e rautacioasa si are limba ascutita. E grozava!

Bineinteles ca exista si un motiv ascuns al ingrasarii subite. Cica Eva se pregateste pentru noul sezon din Neveste Disperate, unde are doi copii si sta mai mult la cratita. Din moment ce oricum a declarat ca va purta buretei pentru a isi mari dimensiunile, de ce trebuie neaparat sa adauge si depozite de grasime? Daca tot face sacrificii, macar sa duca treaba pana la capat. Eva, natiunea te vrea obeza!

Dr. Izzie Stevens va avea tumoare pe creier

Katherine Heigl s-a plans in urma cu putin timp ca nu prea o ajuta scenariul din Grey’s Anatomy. Din acest motiv a si refuzat nominalizarea la premiile Emmy. Si cum scenaristii s-au obisnuit deja sa protesteze cand au cate o problema, iata ca au gasit o modalitate subtila de a se razbuna pe Katherine: personajul ei va avea o tumoare pe creier. Inca nu au anuntat-o daca va muri sau nu. Batem pariu ca in scurt timp Katherine va declara ca e foarte multumita de replicile ei, numai pentru a isi pastra rolul? Sau ar putea sa se dezbarce in fata tocilarilor alora. Sau poate nu. Nimeni nu vrea sa il vada e Yeti!!!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.