Setari Cookie-uri

Talismane Feng Shui

Cu siguranta, ai auzit de Feng Shui arta chinezeasca de decorare a casei astfel incat toate energiile sa fie armonioase si echilibrate, aducand locuitorilor prosperitate, iubire, sanatate si noroc.nergie, cat si materiale, lucru deloc simplu pentru majoritatea oamenilor.

Cu siguranta, ai auzit de Feng Shui – arta chinezeasca de decorare a casei astfel incat toate energiile sa fie armonioase si echilibrate, aducand locuitorilor prosperitate, iubire, sanatate si noroc.

De asemenea, probabil stii si ca fiecare domeniu al vietii este reprezentat de cate o parte a casei, ce trebuie sa fie marcata prin obiecte specifice acelui domeniu al vietii si chiar prin anumite piese de mobilier. Armonizarea unei intregi case prin intermediul princiipilor Feng Shui necesita multe investitii, atat de timp si energie, cat si materiale, lucru deloc simplu pentru majoritatea oamenilor.

Totusi, iti voi prezenta in acest articol cateva secrete ce te vor ajuta sa excelezi intr-un anumit domeniu al vietii tale, intr-un mod rapid si cat se poate de eficient.

Poate iti doresti un job mai bun sau poate ai nevoie de mai multi bani. Poate simti ca meriti sa fii iubita mai mult, sa-ti gasesti sufletul pereche sau chiar sa aduci un strop de pasiune relatiei pe care o ai deja. Sau poate vrei sa fii sanatoasa si energica, pentru a face fata ritmului nebunesc al secolului nostru. Cu putin efort si ajutor din partea unor amulete speciale Feng Shui, vei reusi sa obtii succesul pe orice plan.

Credintele orientale cunosc de milenii puterea simbolurilor ce activeaza energiile pozitive specifice fiecarui domeniu al vietii. Aceste simboluri sunt utilizate ca talismane, pe care le poti folosi ca decoratiuni interioare sau pe care le poti purta cu tine, in fiecare zi.

Amuletele pentru profesie si bani
cele mai cunoscute si puternice sunt, in primul rand, monedele traditionale chinezesti, ce sunt de obicei legate intre ele cu un snur rosu. Snurul rosu este si el un element deosebit de important in Feng Shui, deoarece culoarea rosie este considerata norocoasa in traditia chinezeasca. Aceste monede aduc prosperitate si noroc.

Un ritual Feng Shui implica daruirea monedelor, legate cu un snur rosu, acest gest avand o incarcatura pozitiva energetica mare, atat pentru cel care le daruieste, cat si pentru cel care le primeste.

O alta amuleta pe care ti-o recomand este broasca norocoasa cu trei picioare, ce tine o moneda in gura – acest simbol iti va aduce schimbari exceptionale pe plan profesional si financiar, fiind utilizat in special atunci cand se doreste atingerea unui obiectiv altfel considerat inaccesibil. Alte talismane eficiente pentru bani si prosperitate sunt dragonul, copaceii cu bani simbolici, statuile cu Buddha razand si clopoteii de vant, ce aduc energie pozitiva in orice locuinta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.