Setari Cookie-uri

Talismane Feng Shui

Cu siguranta, ai auzit de Feng Shui arta chinezeasca de decorare a casei astfel incat toate energiile sa fie armonioase si echilibrate, aducand locuitorilor prosperitate, iubire, sanatate si noroc.nergie, cat si materiale, lucru deloc simplu pentru majoritatea oamenilor.

Una dintre cele mai puternice amulete pentru iubire o reprezinta ratele mandarine, simboluri faimoase ale unei relatii de dragoste fericite si de lunga durata. Acestea sunt considerate a aduce romantism si pasiune, precum si noroc in casatorie, intemeierea unei familii si copii multi.

Un alt talisman ce activeaza aceste energii este o pereche de gaste plasata in dormitor. Daca iti doresti sa flirtezi si sa fii atractiva pentru sexul opus, atunci ai nevoie de o amuleta sub forma de paun - exista si in varianta de lux, incrustat cu cristale Swarovski, deci il poti purta ca pe o bijuterie. Paunul simbolizeaza tinerete, flirt, frumusete, dar si o viitoare casatorie fericita.

Alte simboluri ce aduc noroc in iubire si pot fi purtate ca bijuterii sunt cristalele de cuart roz; acestea se gasesc in forme variate, de la cercei si bratari, pana la pandative si brose. Tot pentru a pune in miscare energiile iubirii, te sfatuiesc sa cumperi lumanari rosii si roz, pe care sa le utilizezi ca decoratiuni in camera de dormit.

Pentru o sanatate buna, amuletele cele mai populare
sunt broasca testoasa, ce simbolizeaza norocul, longevitatea si protectia impotriva energiilor malefice si a pericolelor, precum si cocorul, creator al energiilor benefice pentru armonie si viata lunga. De asemenea, bambusul este concretizarea unui principiu al adaptarii fara greutati, deoarece aceasta este o planta ce se indoaie, dar nu se rupe, aducand flexibilitate si rezistenta in fata incercarilor vietii.

Dupa ce ai citit aceasta scurta prezentare a principalelor amulete ce sunt utilizate in traditia milenara Feng Shui pentru a atrage energiile pozitive in diferite planuri ale vietii, nu iti ramane de facut decat sa te gandesti bine la ceea ce iti doresti si sa alegi un simbol ce te va ajuta cu siguranta sa iti indeplinesti visul, datorita incarcaturii energetice deosebit de puternice pe care o au aceste talismane.

Citeste aici mai multe despre Feng Shui


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.