Setari Cookie-uri

Numerologie: cifra destinului si culorile norocoase

Numerologia este o stiinta ezoterica ce te poate indruma astfel incat sa aduci schimbari pozitive in viata ta, din toate punctele de vedere, pe cand cromoterapia este o stiinta ce studiaza efectele fizice, mentale si emotionale ale culorilor asupra oamenilor ce se inconjoara cu diferite culori. Cifra destinului, pe care o poti calcula cu ajutorul unei tehnici numerologice prezentate mai jos, iti arata, printre altele, si care sunt culorile tale norocoase, la care este bine sa apelezi atunci cand vrei sa te incarci cu energie pozitiva pura.

Culorile tale norocoase: alb si verde (foloseste-l in special daca ai probleme de sanatate).

Cifra destinului 3: Aceasta cifra simbolizeaza magia, intuitia, fecunditatea si beneficiile de orice fel. Oamenii cu aceasta cifra a destinului sunt de obicei mai norocosi decat ceilalti si au succes in orice intreprind. Ai o personalitate creativa, sociabila, artistica, foarte optimista si pozitiva. Iti place sa te distrezi si sa fii alaturi de prietenii tai. Din punct de vedere al carierei, poti lucra cu usurinta in domenii ce tin de lumea divertismentului .
Fiind o fire extrovertita, galbenul te va face sa iesi in evidenta si sa atragi mai mult atentia asupra ta, iar movul este o alta culoare norocoasa a ta.

Cifra destinului 4: Semnificatia subtila a cifrei de destin 4 are legatura cu stabilitatea si implica latura practica a tuturor lucrurilor. Gandeste-te ca sunt patru anotimpuri, patru puncte cardinale si patru elemente – toate acestea formeaza substratul puternic spiritual al cifrei 4. Esti o persoana cu picioarele pe pamant, concentrata pe detalii si pe rezolvarea problemelor, organizata, punctuala si naturala. Nu prea apelezi la artificii atunci cand te prezinti in fata lumii, deoarece vrei ca toti sa te accepte exact asa cum esti.

Citește și:

Culorile tale norocoase, in armonie cu personalitatea ta calma, sunt: nuantele de albastru, nuanta safirului si gri – acestea iti vor echilibra tendinta de a te simti singura si, uneori, trista fara motiv.

Cifra destinului 5: Acest numar de destin simbolizeaza calatoria (fizica si spirituala), aventura si miscarea continua. Odata cu ele, apar si instabilitatea, surprizele si schimbarile radicale. Cifra destinului 5 atrage atentia asupra miracolului vietii si ne indeamna sa percepem in detaliu lumea inconjuratoare, fiind o cifra cu vibratii salbatice si chiar primitive. Iti faci prieteni usor, esti versatila si multi-talentata. Iti place sa fii la curent cu tot ce este nou si la moda, reusind de foarte multe ori sa-i inspiri si sa-i motivezi pe cei din jurul tau.

Culorile tale norocoase: albul si griul, ultimul fiind recomandat pentru clipele in care esti nelinistita.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.