Setari Cookie-uri

Numerologie: cifra destinului si culorile norocoase

Numerologia este o stiinta ezoterica ce te poate indruma astfel incat sa aduci schimbari pozitive in viata ta, din toate punctele de vedere, pe cand cromoterapia este o stiinta ce studiaza efectele fizice, mentale si emotionale ale culorilor asupra oamenilor ce se inconjoara cu diferite culori. Cifra destinului, pe care o poti calcula cu ajutorul unei tehnici numerologice prezentate mai jos, iti arata, printre altele, si care sunt culorile tale norocoase, la care este bine sa apelezi atunci cand vrei sa te incarci cu energie pozitiva pura.

Cifra destinului 6: Cu planeta Venus ca guvernator al cifrei de destin 6, semnificatiile spirituale ale acestui numar sunt unele foarte puternice: armonie, echilibru, sinceritate, iubire si adevar. Cifra destinului 6 mai inseamna si iluminare, in special iluminarea si ghidarea ta atunci cand simti ca ai nevoie de echilibru mental si emotional. Ai o personalitate orientata catre oameni, fiind plina de compasiune, modestie, responsabilitate, chiar spirit de sacrificiu. Esti persoana la care prietenii pot apela cu incredere de fiecare data cand se afla intr-o situatie nefericita.

Toate nuantele de roz iti poarta noroc, insa evita rosul si negrul, intrucat te pot face nepasatoare sau prea ingaduitoare atunci cand nu este cazul.

Cifra destinului 7: Aceasta cifra a destinului, ca si cifra 3, simbolizeaza fortele magice si aspectele oculte ale lumii inconjuratoare. Persoanele cu numarul de destin 7 au o imaginatie bogata, pe care si-o manifesta concret in viata de zi cu zi. Iti place sa cauti samburele de adevar din tot ceea ce te inconjoara, iar personalitatea ta este inclinata catre mister, intelect, meditatie si dezvoltare spirituala. Ai nevoie de spatiul tau privat si deseori simti nevoia sa te retragi si sa te gandesti, analizand ceea ce ti se intampla. Poti fi un om de stiinta sau un inventator, deoarece ai o forta mentala iesita din comun.

Citește și:

Culorile tale norocoase sunt movul si albul, dar trebuie sa eviti negrul, intrucat s-ar putea sa-ti creeze blocaje energetice.

Cifra destinului 8: Aceasta cifra a destinului este un simbol al prosperitatii, imbogatirii si al afacerilor, reprezentand de asemenea continuitatea, repetitia si ciclurile naturale ale vietii. Vei obtine succesul prin activitati sustinute, ce necesita o mare concentrare si repetitii. Multi oameni din jurul tau te considera o sursa de inspiratie. Esti puternica, perseverenta, ambitioasa, generoasa si ai o capacitate de autocontrol foarte mare, ceea ce te va ajuta intotdeauna in atingerea telurilor tale. Ai un potential enorm pentru obtinerea succesului si acumularea unei averi impresionante. Te atrag lucrurile luxoase, inaccesibile omului de rand si, cu putina perseverenta, ai toate sansele sa le si obtii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.