Setari Cookie-uri

Numerologie: cifra destinului si culorile norocoase

Numerologia este o stiinta ezoterica ce te poate indruma astfel incat sa aduci schimbari pozitive in viata ta, din toate punctele de vedere, pe cand cromoterapia este o stiinta ce studiaza efectele fizice, mentale si emotionale ale culorilor asupra oamenilor ce se inconjoara cu diferite culori. Cifra destinului, pe care o poti calcula cu ajutorul unei tehnici numerologice prezentate mai jos, iti arata, printre altele, si care sunt culorile tale norocoase, la care este bine sa apelezi atunci cand vrei sa te incarci cu energie pozitiva pura.

Culorile tale norocoase sunt violetul si indigoul, precum si bleumarinul si negrul.

Cifra destinului 9: Semnificatia spirituala a cifrei 9 ne aduce in varful frecventelor vibrationale ale cifrelor destinului, reprezentand implinirea, satisfactia si succesul pe toate planurile, precum si puterea intelectuala iesita din comun, originalitatea si capacitatea de a influenta diverse situatii in interes propriu. Ai o fire foarte sociabila, idealista si preocupata de binele lumii. Alura ta este una nobila si aristocrata, fiind si foarte generoasa si iubitoare. Nu te deranjeaza sa investesti bani si timp in imbunatatirea mediului inconjurator sau in diverse cauze umanitare.

Daca vrei sa pui accent pe latura ta dispusa sa-si asume riscuri si sa aiba initiative, atunci inconjoara-te de culori precum rosu si bordeaux. Daca doresti sa-ti explorezi mai degraba latura creativa, atunci culorile tale norocoase sunt roz si lila.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.