Setari Cookie-uri

Concurs: Apa pentru silueta ta!

Hidratarea este extrem de importanta pentru a avea un ten cat mai frumos si o silueta de invidiat. Orice dieta recomanda consumul zilnic a doi sau chiar trei litri de apa.

Hidratarea este extrem de importanta pentru a avea un ten cat mai frumos si o silueta de invidiat. Orice dieta recomanda consumul zilnic a doi sau chiar trei litri de apa.

Cercetarile au aratat ca apa are o putere mare de dizolvare a substanteleor grase si ca trebuie folosita in diete. Dar oare toate tipurile de apa sunt potrivite organismului tau? In cazul in care consumi exclusiv apa minerala, nu cumva exista riscul acumularii mineralelor in corp?

Specialistii ne spun ca da!

Traind intr-un mediu urban, in care apa imbuteliata este singura optiune, ce tip de apa este recomandat sa alegem?

Mentine-ti organismul in forma, alternand apa minerala ne/carbonatata cu apa de izvor

Unele ape minerale, fie ca sunt carbogazificate sau necarbogazificate, au un indice de mineralizare ridicat, iar mineralele continute de acestea se acumuleaza in organism. Ca atare, este important sa nu bem exclusiv apa minerala cu un indice de mineralizare mare. In plus, este esential si continutul de sodiu – care favorizeaza retinerea apei in organism. Specialistii recomanda alternarea diferitelor tipuri de apa, pentru a oferi organismului posibilitatea de a se “reface” si de a evita acumularea in exces a mineralelor.

Din acest motiv, toate apele minerale si/sau carbonatate, care au un indice de mineralizare mare, este ideal sa fie alternate cu apa de izvor, respectiv cu un indice mic. Datorita acestei caracteristici, apa de izvor poate fi consumata cu incredere si pe termen lung.

Apa de izvor DEVIN, cea mai buna alegere pentru silueta ta

Apa de izvor DEVIN provine din inima muntilor, dintr-o regiune ecologic curata, unde pe o raza de 50 km nu exista nicio activitate industriala. Apa de izvor Devin ajunge la consumator in forma cea mai pura, fara niciun aditiv sau tratament – doar ceea ce este mai bun din natura! Pentru a monitoriza permanent calitatile apei, Devin este constant supusa testelor de laborator facute chiar in cadrul fabricii, precum si la prestigiosul Institut Fresenius din Germania.

Apa de izvor DEVIN este foarte slab mineralizata, avand o mineralizare generala de doar 82 mg/l si un continut redus de sodiu. Acest fapt elimina riscul acumularii in exces a mineralelor si retinerea apei in exces. Bea apa de izvor DEVIN pentru a-ti mentine silueta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.