Setari Cookie-uri

Concurs: Apa pentru silueta ta!

Hidratarea este extrem de importanta pentru a avea un ten cat mai frumos si o silueta de invidiat. Orice dieta recomanda consumul zilnic a doi sau chiar trei litri de apa.

Datorita continutului sau redus de minerale, apa de izvor Devin poate fi consumata pe perioade lungi de timp, spre deosebire de alte tipuri de apa, sau poate fi consumata in alternanta cu ape cu grade diferite de aciditate.

Apa pura de izvor Devin este indicata in dietele sarace în sodiu si este potrivita pentru toata familia, inclusiv pentru bebelusi.

Concurs:

Intra pe forum si raspunde la intrebarea de mai jos:

Ce tip de apa este recomandat sa fie alternat cu apa minerala sau sa fie consumat pe termen lung?

Participa la concurs si poti castiga marele premiu - o zi de relaxare si intretinere la SPA alaturi de una din prietenele tale - sau unul din cele 10 premii constand in apa de izvor DEVIN - un bidon de 11 litri cu pompa, pentru consumul la domiciliu, si un bax de apa la jumatate de litru cu sportcap, pentru consumul in timpul excercitiilor de la sala de fitness.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada: 20.05.2009 – 3.06.2009

Castigatorii vor fi anuntati in topicul de forum rezervat concursului si trebuie sa isi revendice premiul in termen de 10 zile.

PARTICIPA ACUM!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.