Setari Cookie-uri

Incursiune in numerologie: Compatibilitate in dragoste dupa numarul inimii

Numerograma personala este formata din mai multe numere mistice, in acest articol ne ocupam doar de numarul inimii, care exprima modul in care persoana iubeste si exprima aceasta iubire. Data noastra de nastere la fel cum numele nostru este o vibratie energetica foarte puternica si ne influenteaza viata. Numele nostru este un cod vibrational mult mai profund decat cartea de identitate cu care ne prezentam. Din prima zi de nastere ne-am obisnuit cu aceasta energie a noastra personala, care este numele.

1/4 - Nu este chiar idealul, dar poate relatia merge cu conditia ca numarul 1 sa nu fie prea autoritar iar numarul 4, prea incapatanat. Cam sufocant totusi.

1/5 – Este o legatura care poate fi foarte dinamica si pozitiva, cu conditia ca fiecare sa respecte independenta celuilalt. Si apoi, daca sunteti predispusi la o dragoste neprevazuta, este intr-adevar formidabil.

1/6 – Relatia afectiva dintre voi doi ar trebui sa fie profunda si echilibrata. Aceasta la inceput, pentru ca in timp risca sa degenereze intre numarul 1 care vrea sa comande totul si numarul 6 care, inflexibil de felul sau, nu cedeaza.

1/7 – Intre voi nu va exista niciodata dragostea nebuna! 1 traieste in lumea concreta, iar 7 in lumea interioara. Se impune o anumita independenta. In timp, se pot tese legaturi foarte subtile intre personalitatile voastre puternice.

1/8 – Sunteti doua polaritati care va respingeti si va atrageti in acelasi timp. Va tratati atat cu stima reciproca, dar aveti si conflicte de autoritate.

1/9 – Trebuie sa fiti atenti pentru ca aveti doua temperamente complet diferite. Aceasta inseamna ca se poate stabili o relatie trainica intre voi numai daca o sa va dati interesul sa va cunoasteti reciproc si sa va intelegeti unul pe altul. Ar fi important ca numarul 1 sa isi controleze ego-ul iar numarul 9 sensibilitatea.

2/2 – Din cauza faptului ca sunteti amandoi prea rezervati si nedecisi, este dificil sa se lege vreun dialog intre voi. Desi legatura voastra este foarte sensibila, ea nu se poate transforma in ceva constructiv. Oscilati intre razgandire si conflicte si sfarsiti in a va afunda in nisipuri miscatoare.

2/3 – Dragoste, delicii, sunete de orga! Este un raport visat, care duce la fericire, fara vreo umbra! Aveti totul, intelegere, generozitate, tandrete.

2/4 – Exista riscul unui echilibru instabil intre un numar 2 retinut si inconsecvent si un numar 4, recunoscut pentru corectitudinea, dar si pentru rigiditatea sa. Dar daca un astfel de echilibru reuseste sa se mentina, in timp, el s-ar putea consolida.

2/5 – 2 –ul cauta siguranta, 5-ul cauta libertatea. In realitatea, este vorba de o anumita atractie fizica, fiind vorba de doua numere aflate la antipozi! O relatie perfecta pentru un sfarsit de saptamana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.