Setari Cookie-uri

Incursiune in numerologie: Compatibilitate in dragoste dupa numarul inimii

Numerograma personala este formata din mai multe numere mistice, in acest articol ne ocupam doar de numarul inimii, care exprima modul in care persoana iubeste si exprima aceasta iubire. Data noastra de nastere la fel cum numele nostru este o vibratie energetica foarte puternica si ne influenteaza viata. Numele nostru este un cod vibrational mult mai profund decat cartea de identitate cu care ne prezentam. Din prima zi de nastere ne-am obisnuit cu aceasta energie a noastra personala, care este numele.

5/9 – Aveti aceleasi gusturi pentru schimbari si calatorii. Gusturi puternice de altfel, dar nu suficiente pentru a va asigura echilibru si o viata lunga in cazul unei relatii cotidiene.

6/6 - O legatura cordiala garantata intre aceste doua numere cu o vibratie afectiva intensa. Cu toate acestea, nu poate fi asigurata o legatura de durata pentru ca nici unul din parteneri nu face un efort real pentru a fi mai original si mai tolerant.

6/7 – Venusianul numar 6 risca sa fie frustrat in dragostea sa de un 7 care din fire este putin mai expansiv. Chiar daca cu el incerca o anumita euforie intelectuala, e putin probabil ca 6 se va multumi doar cu amicitie amoroasa, pe care partenerul sau o poate oferi.

6/8 – Chiar daca-i simti ”tentaculele”, in prezenta numarului 8 nu te lasa imbatat de vorbe! Sensibilitatea ta va fi un pic ciufulita.

6/9 – Legaturile voastre sunt foarte rezistente, iar alianta este reala. Dar fiti atenti! Vraja s-ar putea risipi daca nu veti fi mai atenti la sensibilitatile fiecaruia.

7/7 – Chiar daca este subtila si chiar un pic misterioasa, aceasta relatie, indeosebi cea intelectuala, ea risca sa se ingreuneze cu trecerea timpului. Depinde de voi sa ii redati o usoara tenta de sentimentalism!

7/8 – Este o legatura puternica si pasionala. Dar aceasta atractie nu este sustinuta suficient de legaturi profunde pentru a o ajuta sa reziste in timp. Dinamita va exploda, inainte de declansarea vreunei conflict intre parteneri.

7/9 – Valoarea spirituala a numarului 7 si altruismul numarului 9 ar trebui sa reprezinte garantia unei legaturi superioare intre aceste doua numere. Dar, din pacete, ea ramane fragila si dificil de administrat. Deci, s-ar putea datora unei comunicari defectuoase intre parteneri.

8/8 – Este o misiune aproape imposibila! Aveti amandoi aceeasi vibratie: viata voastra nu va fi altfel decat un duel permanent si nu va fi scutita de lovituri atat pentru voi, cat si pentru cine va este aproape.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.