Setari Cookie-uri

Incursiune in numerologie: Compatibilitate in dragoste dupa numarul inimii

Numerograma personala este formata din mai multe numere mistice, in acest articol ne ocupam doar de numarul inimii, care exprima modul in care persoana iubeste si exprima aceasta iubire. Data noastra de nastere la fel cum numele nostru este o vibratie energetica foarte puternica si ne influenteaza viata. Numele nostru este un cod vibrational mult mai profund decat cartea de identitate cu care ne prezentam. Din prima zi de nastere ne-am obisnuit cu aceasta energie a noastra personala, care este numele.

2/6 – Bucurie, bucurie, hai sa ne distram! Sentimentel voastre vor fi durabile si profunde atat pe plan sentimental cat si pe plan familial. Este garantata o ecuatie perfecta a fericirii!

2/7 – Indica un raport mai degraba fara vigoare pentru ca este foarte emotiv. Desi exista unele afinitati de ordin spiritual, comunicarea intre cele doua numere nu se va stabili niciodata din cauza sensibilitatii lor extreme. Nu se exclude insa varianta amicitiei.

2/8 – Chiar daca intre voi este o mare diferenta de caractere, combinatia poate fi pozitiva. Sunteti de altfel, complementari, iar daca stiti sa va jucati, descoperiti cartea castigatoare, iar legatura voastra poate deveni bogata si constructiva.

2/9 – Din acest raport numeric periculos, se poate descatusa un exces de sensibilitate, de emotivitate si de dubii. Evitati dezastrul!

3/3 – Se poate spune doar ca voi nu suferiti nici de lipsa de comunicare, nici de lipsa de interese comune. Si atunci de ce acea invidie incorigibila care va impinge sa cautati in alta parte tocmai ceea ce aveti sub propriul nas.

3/4 – Este greu sa-l impaci pe extrovertitul 3 cu rigurosul 4. Totusi, cu putina vointa se pot acorda pe aceeasi lungime de unda aspiratiile total opuse.

3/5 – Iata doua numere care simbolizeaza armonia si complementaritatea. Un raport luminos si dinamic care imbogateste amandoi partenerii. Spuneti da fara sa va ganditi.

3/6 – Cand se intalnesc aceste doua numere se dezlantuie euforia. Daca aveti norocul sa fiti impreuna, faceti in asa fel incat sa nu va despartiti niciodata!

3/7 – Pe plan sentimental este un raport foarte instabil pentru ca 3-ul este foarte expansiv, iar 7-le mai degraba rezervat. Asta ca sa nu mai vorbim de bioritmurile aflate la antipozi. Deci: prieteni, da ...amanti, niciodata!

3/8 – Este vorba de o vibratie pozitiva din toate punctele de vedere in sensul ca amandoi aveti tendinta de a impartati aceeasi pasiune pentru interesele materiale. Dar atentie, sa nu privilegiati aceasta latura in dauna sentimentelor voastre! Ajunge sa spuneti din cand in cand ”Te iubesc!”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.