Setari Cookie-uri

Incursiune in numerologie: Compatibilitate in dragoste dupa numarul inimii

Numerograma personala este formata din mai multe numere mistice, in acest articol ne ocupam doar de numarul inimii, care exprima modul in care persoana iubeste si exprima aceasta iubire. Data noastra de nastere la fel cum numele nostru este o vibratie energetica foarte puternica si ne influenteaza viata. Numele nostru este un cod vibrational mult mai profund decat cartea de identitate cu care ne prezentam. Din prima zi de nastere ne-am obisnuit cu aceasta energie a noastra personala, care este numele.

3/9 – Sunteti facut unul pentru celalalt! Afinitatile voastre sunt reale, iar compatibilitatea caracterelor este excelenta, in special daca 9 este dipus sa faca unele concesii.

4/4 – Aceeasi ritm, aceeasi disciplina, aceeasi rezerva din punct de vedere sentimental. Dar, daca fiecare se incapataneaza in a fi rezervat, sunt probabilitati mari in a nu se ajunge la un acord. Pacat. Ar putea fi un raport constructiv si profund.

4/5 – Pe cat este de dificil sa il eliberezi prea mult pe nr. 4, pe atat este de greu sa infranezi impetuozitatea lui 5, asa ca e mai bine sa mearga fiecare pe drumul sau. Si asta mai ales daca sunteti indragostiti unul de celalalt!...

4/6 – Cu o legatura bazata atat pe respectul reciproc, cat si pe sensul responsabilitatii si al valorii, va puteti pregati de nunta de aur! Asta daca Dumnezeu v-a dat viata lunga.

4/7 – Sub aceasta vibratie, raporturile voastre sunt mult mai bine structurate si intotdeauna cu o anumita loialitate. Daca invatati amandoi sa va exteriorizati sentimentele, unuiunea voastra s-ar putea consolida si ar putea fi de durata.

4/8 – Curentul va pune in vibratie daca vorbiti despre afaceri si bani; dar, pe cat posibil, nu vorbiti de dragoste! Asta doar daca nu va vine ideea geniala de a va casatori din interes!

4/9 – 4-ul este cu picioarele pe pamant, iar 9 cu capul in nori! Intalnirea voastra arata o eroare de manevra. Deci, grabiti-va sa va intoarceti pe drumul corect!

5/5 – Aceleasi aspiratii, aceleasi nevoie de libertate de ambele parti. Este un raport deseori exaltant, dar destul de instabil. Fiti atenti la independeta voastra pentru ca ar putea compromite legatura voastra frumoasa.

5/6 – 5 este campionul neastampararii, iar 6 este al introversiunii. Mai devreme sau mai tarziu cel de-al doilea il va sufoca pe primul care va pleca cat mai repede.

5/7 – Afinitati de netagaduit ar putea sa ii arunce unul in brasele celuilalt pe acesti doi salbaticei, adepti ai libertatii. Dar mai devreme sau mai tarziu va aparea chemarea departarii, iar cei doi protagonisti vor zbura fiecare spre destinul propriu.

5/8 – Avand comportamente asemanatoare, amestecul dintre cei doi este de-a dreptul exploziv. Amandoi sunt atat de coleri si impulsivi, incat in jurul lor mereu pluteste un aer de incaierare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.