Setari Cookie-uri

4 femei care au distrus formatii sau efectul Yoko Ono

Acum cateva luni umbla un zvon pe internet conform caruia formatia No Doubt ar fi pe cale sa se desparta datorita unei intorsaturi nedorite luate de contractul lor cu creatorii jocului Guitar Hero. Stirea era, bineinteles, o simpla gluma ironica ce a reusit totusi sa ne reaminteasca faptul ca multe formatii se despart din motive care de care mai triviale. Printre acestea se numara si efectul Yoko Ono intitulat dupa femeia acuzata ca ar fi intervenit intre membrii Beatles cauzand despartirea formatiei.

4. Gwyneth Paltrow si Chris Martin

Gurile rele spun ca faimoasa actrita Gwyneth Paltrow incearca sa isi convinga sotul, Chris Martin, sa paraseasca formatia Coldplay. Conform acestora, o prietena apropiata a actritei a declarat ca ‘Gwyneth i-a spus lui Chris in fata ca ar trebui sa se gandeasca la o cariera solo. Ea e ocupata cu o gramada de proiecte si doreste ca si el sa isi diversifice cariera. Nu are o problema cu Coldplay insa doreste ca sotul ei sa incerce si un album solo si sa vada daca ii place.'

Aceasta veste (care nu a fost insa confirmata) e surprinzatoare avand in vedere ca in 2004, cand a fost intrebata daca s-a gandit sa cante in duet cu sotul ei, Gwyneth a spus ‘nu’ explicand ca ‘oamenii intreaba daca m-am gandit sa cant cu formatia sau sa fac un duet insa intotdeauna am in minte efectul Yoko. Nu vreau sa fiu stiuta drepta fata care a despartit formatia Coldplay’. Pana una alta formatia inca exista si baietii au anuntat la sfarsitul anului 2009 ca lunile februarie si martie 2010 ii vor prinde intr-un turneu in America Latina. Speram deci ca zvonurile vor ramane doar zvonuri.


Un articol de Ioana

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.