Setari Cookie-uri

7 Atitudini care atrag singuratatea

Fereste-te sa faci aceste lucruri daca vrei sa-i pastrezi pe cei dragi cat mai mult timp langa tine!

5. Preocupare excesiva pentru propria persoana

Sa te pui pe primul loc in viata ta, asa cum spune Mihaela Stroe, este esential pentru cresterea ta umana. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa fii surda si rece la nevoile celor din jurul tau. Nu poti incepe fiecare propozitie cu ”eu” si avea pretentia ca cei din jur sa iti ramana alaturi. Prietenia este o strada cu doua sensuri.

6. Sa iei lucrurile personal

Ai observat cat de dificil este sa te afli in preajma anumitor persoane? Sa nu stii ce sa spui sau faci de teama ca se vor supara? Oamenii care iau totul personal, cu care nu se poate glumi, alaturi de care nu putem fi noi insine, sfarsesc singuri. Atunci cand iti vine sa iei lucrurile personal aminteste-ti ca fiecare situatie de viata este menita sa ne invete ceva.

7. Sa fii ”maritata” cu serviciul

Sa iubesti si sa pui pasiune in ceea ce faci este un lucru minunat. Insa echilibrul este vital pentru o viata fericita. Avem nevoie de caldura si afectiune, sa simtim o conexiune cu cei din jur. Atunci cand lucrurile acestea lipsesc, relatiile palesc si mor. Nici o comoara nu poate suplini lipsa iubirii.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.