Setari Cookie-uri

9 rituri de initiere care-ti aduc linistea

Prin intermediul riturilor de initiere practicate cu zeci de mii de ani in urma si transmise noua ca un dar dincolo de timp, vibratia ta energetica se transforma si se echilibreaza.

5. Ritualul pazitorilor zilei

Intri in conexiune cu stamosii vindecatori, cei despre care se credea, pe vremuri, ca invoca Soarele in fiecare dimineata, iar acesta rasare la chemarea lor. Puterea pazitorilor zilei te sustine sa atingi armonia cu Mama Natura si sa-ti depasesti temerile.

6. Ritualul inteleptului

Intri in conexiune cu fiinte ale luminii din trecut si din viitor. Acest ritual iti permite sa pasesti in afara timpului si sa simti gustul infinitului.

7. Ritualul pazitorilor Pamantului

Un rit special, care te pune in legatura cu arhanghelii pazitori ai galaxiei, cu stelele si cu astrul zilei, Soarele.

8. Ritualul ingerilor

E momentul in care se contureaza fiinta ta cea noua, luminoasa, omul care urmeaza sa devii. Te intaresti spiritual si fizic, capeti rezistenta impotriva bolilor si pare ca intineresti.

9. Ritualul Creatorului

Ultimul din seria celor noua ritualuri trezeste puterea creatoare dinauntrul tau, te face constienta de capacitatile tale uimitoare si iti permite sa devii creatorul propriei existente.

Citește și:

Foto prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.