Setari Cookie-uri

Iubirea face minuni

Fiecare dintre noi poarta in suflet un izvor abundent de generozitate si bunatate.

Ca si cum o zana buna ne-ar fi atins pe toti cu bagheta ei magica. Interactiunea dintre noi nu mai era doar o strada cu un singur sens in care noi incercam sa obtinem cel mai bun deal. Ci una cu doua sensuri, in care la randul nostru ii ofeream Olgai recunostinta si aprecierea noastra pentru faptul ca face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a ne ajuta. Recunoasterea ei ca fiinta umana minunata si iubitoare, in loc de a o trata ca pe o "resursa umana" aflata la dispozitia noastra.

Olga a sfarsit prin a ne da cateva informatii de culise, a accepta cardul de debit si de a aplica discountul ei de angajat la suma totala ceea ce a dus la un pret foarte bun. La plecare, aveam cu totii lacrimi in ochi.

Intamplator - sau mai degraba nu, atunci cand am plecat de la centrul de inchirieri masini, am auzit la radio un cantec de-al lui Ed Sheeran. Refrenul suna cam asa: "iubirea iti poate schimba viata intr-o clipa." Suntem iubire. Iar atunci cand ne reamintim acest lucru si il exprimam in lume, viata noastra devine magica.

Citește și:

Foto prima pagina: Adam Vilimek, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.