Setari Cookie-uri

5 unelte pleiadiene pentru o viata fericita

Conform Pleiadienilor, trecem printr-o perioada de tranzitie, pe parcursul careia construim o noua relatie cu aspectul nostru uman.

3. Inima sacra

Inima Sacra este cea care iti permite sa te conectezi la adevarul universal si sa te aliniezi cu fiinta ta spirituala. Vechile blocaje se dizolva iar lumina patrunde in intreaga ta fiinta. Te conectezi cu forta universala a vietii. Pentru a-ti activa Inima Sacra este nevoie sa fii deschisa sa primesti. Pune-ti palmele pe piept si foloseste respiratia constienta de la punctul 2. Cu fiecare respiratie, simti cu inima ta se deschide. Repeta acest exercitiu zilnic.

4. Acceptarea aspectului uman

Suntem fiinte de lumina care experimenteaza viata intr-un corp uman. Secretul unei existente fericite este imbinarea acestor doua aspecte dar si constientizarea faptului ca am venit pe aceasta planeta pentru a invata. Onoreaza-te pentru curajul tau si pentru faptul ca in fiecare clipa faci ceea ce este mai bine. Invata sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti si sa iti iubesti vulnerabilitatea omeneasca. Instrumentul principal pentru a realiza acest lucru este frica. Cu cat frica este mai mare, cu atat mai importanta este actiunea pe care urmeaza sa o intreprinzi. Invata sa percepi frica nu ca pe un semnal de alarma ci ca pe o unda verde care iti spune mergi inainte.

Citește și:

5. Uniunea sacra

Esti o particica din constiinta divina. Esti una cu Universul si cu tot ceea ce exista in el. Prin urmare, trateaaza fiecare fiinta umana, inclusiv pe tine, in mod constient si intelege ca fiecare are dreptul la propria sa experienta. Rolul tau este sa actionezi ca un martor pentru ceilalti, cu iubire, fara a-ti asuma insa responsabilitatea pentru experientele lor, Unealta principala in acest pas este participarea constienta. Comunica zilnic cu fiintele de lumina despre nevoile tale legate de ziua respectiva. Fii cat mai precisa. Fii deschisa sa primesti ajutorul lor si sa primesti prin intermediul Inimii Sacre, mesajele si semnele pe care ti le trimit. Ai incredere in intuitia ta.

Foto prima pagina: Evdokimov Maxim, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.