Setari Cookie-uri

Mic indrumar pentru a face fata haterilor

Cum facem fata haterilor? Cum ne ridicam deasupra vorbelor urate si dureroase?

hateri Atunci cand te necajeste faptul ca nu toata lumea te place sau te iubeste, gandeste-te ca pana si Maica Tereza a avut dusmanii si detractorii ei. Oricat te vei stradui, iti va fi imposibil sa impaci pe toata lumea. Si, cu cat vei straluci mai tare, cu atat vei atrage atentia asupra ta dar si anumite persoane care intra in categoria haterilor.

Stai linistita acestia nu au ceva anume cu persoana ta, ci cu intreaga lume. Si asta datorita faptului ca nu se accepta, pretuiesc si iubesc pe ei insisi. Este valabil in viata de zi cu zi dar si in social media, o sabie cu doua taisuri chiar si pentru persoanele care nu sunt publice si nu apar la televizior. Social media pot fi un instrument puternic de conectare cu ceilalti, dar si un ucigas al stimei de sine atunci cand devenim dependente de numarul de like-uri primite la o postare si de reactiile celorlalti, mai ales cele negative.

Citește și:

Asadar, cum facem fata haterilor? Cum ne ridicam deasupra vorbelor urate si dureroase? Raspunsul este compasiunea. Cu cat o persoana sufera mai mult, cu atat este mai agresiva cu cei din jur. Cu atat mai mult are tendinta de fi destructiva cu propria persoana dar si cu ceilalti. Oamenii fericiti, care se afla in armonie cu ei insisi, viata si universul, sunt senini si veseli. Raspandesc calm si bucurie si ii ajuta pe ceilalti sa vada binele si frumusetea din ei insisi.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.