Setari Cookie-uri

Cele mai puternice 4 vortexuri energetice din Sedona

Sedona (Arizona, SUA) nu este doar un loc de o frumusete rara dar si unul dintre cei mai puternici centrii energetici de pe planeta.

3. Aiport Vortex

vortex Este unul dintre cele mai vizitate locuri din Sedona. In loc sa mergi pana in varful dealului, acolo unde merg majoritatea turistilor, opreste in prima parcare de pe partea stanga. Mergi pe cararea din partea stanga pana cand ajungi pe marginea stancii, iar trunchiurile copacilor sunt rasucite. Vei admira in zare the Bell Rock si Cathedral Rock si vei simti un curent de energie. Acest vortex intareste energia ta masculina. Aceasta energie este importanta deoarece iti confera incredere in propria persoana, te ajuta sa iti asumi responsabilitatea asupra vietii tale si sa ceri ceea ce ti se cuvine.

4. Red Rock Crossing / Cathedral Rock Vortex

vortex Iti ofera o vedere din spate a majestoasei Cathedral Rock dar si ocazia de a te scalda in apa limpede, curgatoare. Punctul principal al vortexului se situeaza in apropierea stancii, intr-un punct din care nu ii mai poti vedea turnurile semete. La fel ca si in celelalte locuri, vei remarca trunchiurile rasucite ale copacilor. Vortexul amplifica energia feminina. Aceasta iti permite sa accepti opiniile si alegerile celorlalte persoane, chiar si atunci cand sunt diferite de ale tale.

Citește și:

Daca vrei sa profiti din plin de calatoria ta in Sedona, sa te conectezi cu talentul tau si sa iti gasesti scopul in viata, te astept la sfarsitul lunii octombrie 2017 si in aprilie 2018 in Sedona Love Tour.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.