Setari Cookie-uri

5+1 semne ca nu esti conectata la intuitia ta

Intuitia face mereu tot ce este mai bine pentru a te calauzi in directia potrivita pentru tine.

intuitie foto: OLaLa Merkel, Shutterstock

Intuitia este busola care te calauzeste in viata pe drumul cel bun, catre experiente care te ajuta sa cresti, sincronicitati si evenimente fericite. De aceea, este extrem de important sa fii conectata in permanenta la aceasta. Daca te recunosti intr-una din situatiile de mai jos, iti recomand sa iei masuri de urgenta.

1. Te simti confuza des

Daca te lupti sa iei decizii bune si de multe ori ai o lipsa de claritate, este un semn sigur ca nu esti conectata cu intuitia ta. Atunci cand comunici cu intuitia ta in mod regulat, iti este usor sa iei cele mai bune decizii.

2. Nu esti flexibila

Atunci cand iti urmezi intuitia, trebuie sa fii dispusa sa mergi cu fluxul vietii, ceea ce uneori inseamna schimbarea planurilor pe baza indrumarii pe care o primesti. Mentinerea angajamentelor tale este un semn de respect si responsabilitate. Dar, uneori, intuitia iti va cere sa spui "nu" desi ai spus anterior "da".

Citește și:

3. Te lupti cu regretele

Intuitia te ajuta sa iei decizii fara regrete, deoarece intuitia face mereu tot ce este mai bine pentru a te calauzi in directia potrivita pentru tine, catre alinierea cu scopul vietii tale. Atunci cand nu esti conectata la intuitia ta, iei decizii bazate pe ego iar regretul este un efect secundar comun.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.