Setari Cookie-uri

5+1 semne ca nu esti conectata la intuitia ta

Intuitia face mereu tot ce este mai bine pentru a te calauzi in directia potrivita pentru tine.

4. Iti respingi vocea interioara ca fiind "nebuna" sau "irationala"

Vocea ta interioara, intuitia, pare rar rationala. Daca ignori aceasta indrumare aparent nebunaneasca, nu numai ca nu vei reusi sa ai parte de cele mai frumoase experiente in viata de la locul de munca la relatia de cuplu si alte experiente transfomatoare dar vei pierde sansa de a fi un miracol pentru altcineva.

5. Te indoiesti de tine

Discernamantul este esential atunci cand vine vorba de reglarea indrumarii spirituale. Dar, cu toate aceseta, te pot asigura ca, atunci cand esti conectata la intuitia ta, vei avea mai putine indoieli. Vei sti ca lucruri aparent miraculoase se intampla atunci cand iti urmezi vocea interioara si vei invata sa ai incredere in ea, ceea ce iti va da o anumita incredere.

6. Iti cedezi puterea cu usurinta

Atunci cand nu esti conectata la intuitie, esti mult mai probabil sa lasi pe altcineva sa ia deciziile in locul tau, chiar si pe cele mai importante. Un pacient care nu este intuitiv va astepta ca medicul sa ia toate deciziile, dandu-i toata puterea. In timp ce cineva care este intuitiv poate pune la indoiala deciziile doctorului si urma vocea interioara.

Citește și:

Foto prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.